Ισπανός ετών 77 πήρε πρόστιμο γιατί έπαιζε Pokemon GO εν μέσω κορωνοϊού

Pokemon GO, Ισπανός ετών 77 πήρε πρόστιμο γιατί έπαιζε Pokemon GO εν μέσω κορωνοϊού

Μπορεί στην Ελλάδα η αστυνομία να μοιράζει πρόστιμα σε ηλικιωμένους επειδή “πήγαιναν στη δουλειά” χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά από ότι φαίνεται οι ηλικιωμένοι στην Ισπανία είναι πιο εξελιγμένοι.

Έπρεπε να κυνηγήσει Pokemon

Την Κυριακή, ένας άντρας 77 χρονών βγήκε στους δρόμους της Μαδρίτης για να παίξει Pokemon GO. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη πόλη έχει απαγορευτεί πλήρως η κυκλοφορία.

Φαίνεται πως ούτε μία πανδημία δεν μπορεί να σταματήσει κάποιον αν θέλει να είναι ο “the very best” αφού “Gotta Catch ‘Em All”, όπως άλλωστε λέει και το theme song του Pokemon.

Σύμφωνα με το TeleMadrid, όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν τον άντρα και τον ρώτησαν τι κάνει, τότε αυτός απάντησε ότι “κυνηγάει Pokemon”. Όπως είναι λογικό οι αστυνομικοί έκοψαν στον άντρα πρόστιμο, ενώ δημοσίευσαν στο Twitter τη φωτογραφία από την κλήση που πήρε.

Στο tweet η αστυνομία σημείωσε ότι το “Κυνήγι Pokemon, δεινοσαύρων, ή οποιονδήποτε άλλων μαγικών πλασμάτων, απαγορεύεται σε κρίσιμες περιόδους. Μην βρίσκετε δικαιολογίες“.

Δεν πρόκειται για τον πρώτο πολίτη που λαμβάνει πρόστιμο επειδή έπαιζε Pokemon GO. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ένας 31χρονος στο Como της Ιταλίας πήρε πρόστιμο επειδή “έπρεπε να κυνηγήσει Pokemon” μαζί με την κόρη του.

Να σημειώσουμε ότι η Niantic έκανε κάποιες αλλαγές στο Pokemon GO για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι τους, όμως όπως φαίνεται δεν λειτουργούν.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games iOS iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max

Pokemon Go: Καλύτερη λειτουργία στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Η Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή iOS του Pokemon Go, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς τα καρέ.

Games Niantic Pokemon Go

Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store

Games Niantic Pokemon Go

Pikmin Bloom: Οι δημιουργοί του Pokemon Go ετοιμάζουν το επόμενο AR παιχνίδι

Το στούντιο Niantic έχει τώρα νέα σχέδια για το μέλλον του AR καθώς φιλοδοξεί να χαρτογραφήσει 3D ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα λανσάρει ένα spin-off του Pokemon GO και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι AR, που ονομάζεται Pikmin Bloom.

Games Niantic Pokemon Go

Niantic: Πήρε 5 εκατ. δολάρια από δημιουργούς cheat για το Pokémon GO

Το 2019, η Niantic είχε καταθέσει μήνυση ενάντια σε δημιουργούς cheat για τα παιχνίδια της. Τελικά, η υπόθεση έκλεισε με διακανονισμό.