Games

Kingdom Hearts IV: Ανακοινώθηκε στην επέτειο για τα 20 χρόνια [βίντεο]

Το Kingdom Hearts IV είναι γεγονός, αφού, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ιαπωνία για τον εορτασμό της 20ής επετείου της σειράς, η Square Enix ανακοίνωσε τη νέα έκδοση.

Στο τρέιλερ που παρουσιάστηκε βλέπουμε (από το 4:09) το Sora να ξυπνά σε ένα διαμέρισμα ενώ ένας γίγαντας κάνει την εμφάνισή του στην πόλη. Ο Sora βγάζει το Keyblade του, κάνει parkour και φτάνει να πολεμήσει με τον εχθρό.

Στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε τον Γκούφυ και τον Ντόναλντ Ντακ να περιπλανιούνται στο σκοτάδι όταν ξαφνικά βρίσκονται αντιμέτωποι με μια άγνωστη απειλή.

Σύμφωνα με τη Square Enix, το τρέιλερ περιέχει πλάνα από το στάδιο ανάπτυξης του παιχνιδιού που «υπόκειται σε αλλαγές», ωστόσο σίγουρα παίρνουμε μια γεύση.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της εταιρείας, το Kingdom Hearts IV διαδραματίζεται στην πόλη Quadratum και φέρνει έναν νέο χαρακτήρα που ονομάζεται Strelitzia, ο οποίος εμφανίζεται και στο τρέιλερ.

Για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού δε γνωρίζουμε τίποτα. Η Square Enix επισημαίνει απλώς ότι το Kingdom Hearts Missing-Link θα είναι διαθέσιμο ως κλειστή έκδοση beta σε Android και iOS σε «συγκεκριμένες περιοχές» αυτόν τον Αύγουστο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.