League of Legends: Από τη Louis Vuitton τα skins του World Championship Finals 2019

League of Legends, League of Legends: Από τη Louis Vuitton τα skins του World Championship Finals 2019

Όπως όλα δείχνουν η υψηλή ραπτική θα συνδυαστεί με τα video games αφού η Louis Vuitton ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Riot Games. Η Louis Vuitton θα σχεδιάσει θεματικά αντικείμενα για το League of Legends και θα τα κυκλοφορήσει τόσο στο παιχνίδι όσο και στον πραγματικό κόσμο.

Η συνεργασία και τα πρώτα skins

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει άμεσα το πρώτο skin από τη Louis Vuitton για το League of Legends. Το skin είναι το True Damage Qiyana Prestige Edition και το όπλο της champion θα είναι καλυμμένο με το γνωστό μοτίβο της Louis Vuitton.

Το skin της Qiyana σχεδιάστηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή γυναικείων συλλογών της Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière. Εκτός από το True Damage Qiyana Prestige Edition, στο League of Legends θα προστεθεί ένα ακόμη skin, το οποίο μάλλον θα ονομάζεται True Damage Senna Prestige Edition. Το νέο skin θα σχεδιαστεί από τον Ghesquière και αναμένεται να μπει στο παιχνίδι στις αρχές του 2020.

League of Legends, League of Legends: Από τη Louis Vuitton τα skins του World Championship Finals 2019

Αν οι παίκτες θέλουν να ξεκλειδώσουν το αποκλειστικό skin θα πρέπει να αγοράσουν το Worlds Pass 2019 για 1.650 RP που αντιστοιχούν σε περίπου 10€. Ύστερα οι παίκτες θα πρέπει να παίξουν το παιχνίδι ώστε να κερδίσουν tokens και να μπορέσουν να αγοράσουν το skin από το in-game shop. Κατά πάσα πιθανότητα, και σύμφωνα με την τιμή άλλων Prestige skin, το True Damage Qiyana Prestige Edition θα κοστίζει 2.000 tokens.

Μελλοντικά αναμένεται η Louis Vuitton να κυκλοφορήσει μία συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από τα skins των ηρωίδων του League of Legends, Qiyana και Senna. Όπως είναι λογικό η τιμή τους θα είναι ανάλογη των ρούχων της εταιρείας υψηλής ραπτικής.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Έχει 5 μέρες να ανανεωθεί το site με άρθρα και σχόλια. μήπως έχω εγώ το πρόβλημα και δεν τα βλέπω?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.