Lenovo eBox, Ετοιμάζει τη δική της κονσόλα videogames

Στην Κίνα απαγορεύονται οι εισαγωγές κονσολών από το εξωτερικό, και αυτό αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί η γνωστή κινεζική εταιρία Lenovo, η οποία ετοιμάζει το δικό της σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας για να αναπληρώσει το κενό. Η κονσόλα ονομάζεται eBox και αντιγράφει στοιχεία από το Wii (αδύναμο hardware) και το Xbox 360 (δυνατότητα αναγνώρισης κίνησης όπως του Kinect).

, Lenovo eBox, Ετοιμάζει τη δική της κονσόλα videogames

Ακόμα και η τιμή της θα είναι κάπου ανάμεσα στην τιμή του Wii και του 360. To eBox απευθύνεται σε οικογένειες και αναμένεται στην Κίνα γύρω στο τέλος της χρονιάς ή στις αρχές της επόμενης, πακέτο με 30 παιχνιδάκια. 16 developers από όλο τον κόσμο αναπτύσσουν περιεχόμενο για το σύστημα.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

θα κυκλοφορησει και εκτος Κινας ομως;επισης μπορεις να μου πεις μια διακαιολογια του γιατι να απαγορευονται εισαγωγες ξενων παιχνιδιων;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.