LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

LORGAR gaming αξεσουάρ, LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Τα video games είναι ένα hobby που εξιτάρει από τη στιγμή που αντιληφθείς πως το έχεις μέσα σου και επιθυμείς να το καλλιεργήσεις, να γίνεις όσο καλύτερος μπορείς για να πετύχεις τον απόλυτο στόχο, να γίνεις εσύ ο νικητής! Ωστόσο, για να φτάσουμε στην κορυφή, θα ήταν καλό να έχουμε και τα κατάλληλα “όπλα”, όπως ένα μηχανικό gaming πληκτρολόγιο, ένα gaming mouse ακριβείας αλλά και ένα gaming headset. Τι πιο ιδανικό από τις έξυπνες επιλογές που μας δίνει η εταιρεία Lorgar, η νέα πρόταση για τους gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από “πολεμοφόδια”.

LORGAR gaming αξεσουάρ, LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Μηχανικό πληκτρολόγιο LORGAR AZAR 514

Το AZAR 514 είναι ένα μηχανικό gaming πληκτρολόγιο με προσαρμοσμένο RGB φωτισμό και βάση κατασκευασμένη από αλουμίνιο, και δείχνει έτοιμο να γίνει ένα από τα ισχυρά “όπλα” του κάθε επίδοξου gamer. Διαθέτει μαγνητικό κάλυμμα το οποίο του επιτρέπει να πάρει δύο όψεις: covered και skeleton, δηλαδή χωρίς το κάλυμμα, αφήνοντας τα φωτιζόμενα πλήκτρα εκτεθειμένα, δίνοντας ένα πιο άγριο look στο ίδιο το πληκτρολόγιο. Οι linear dream διακόπτες που χρησιμοποιεί η εταιρεία Lorgar είναι ομαλοί και αθόρυβοι, με actuation point τα 2mm και 40g actuation force, ενώ σε συνδυασμό με την ικανότητα να αντέχει, το κάθε πλήκτρο, 50 εκατομμύρια πατήματα, αυτά τα 104 πλήκτρα είναι ικανά να αντέξουν τα πάντα.

LORGAR gaming αξεσουάρ, LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Αυτό που είναι επίσης εντυπωσιακό είναι το ότι το AZAR 514 διαθέτει σχεδιαστικές λύσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής, όπως ρυθμιζόμενα στηρίγματα από καουτσούκ, αφαιρούμενο καλώδιο σιλικόνης USB Type-C που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 3.4 μέτρα αλλά και σύστημα διαχείρισης καλωδίων για να διατηρεί ο χρήστης τον gaming χώρο του οργανωμένο και καθαρό.
Τιμή:89.99€

LORGAR gaming αξεσουάρ, LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Gaming mouse LORGAR STRICTER 579

Για ένα πλήρες gaming set δε θα μπορούσε να λείψει και το κατάλληλο gaming mouse, με το STRICTER 579 να διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό, ενώ το ιδανικό μέγεθος και βάρος του που οφείλεται στο ότι είναι κατασκευασμένο 100% από τεφλόν, βοηθάει τον gamer να ανταπεξέρχεται στο 100% των δυνατοτήτων του. Με τον εξελιγμένο Pixart PMW3336 αισθητήρα των 12000 DPI, αυτό το κομψό και στιβαρό mouse προσφέρει ακρίβεια σε κάθε πάτημα, ειδικά στα games, που η κάθε κίνηση και η κάθε λεπτομέρεια μετράει και με το παραπάνω. Διαθέτει 9 παραμετροποιήσιμα κουμπιά τα οποία έχουν κύκλο ζωής τα 50 εκατομμύρια click (για τα αριστερά και δεξιά κουμπιά) αλλά και συγχρονίσιμο RGB backlight φωτισμό, με τις όποιες τροποποιήσεις να γίνονται και εδώ, όπως στο πληκτρολόγιο AZAR 514, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Lorgar WELL-PLAYED PLATFORM.
Τιμή: 59.99€

LORGAR gaming αξεσουάρ, LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Η δωρεάν εφαρμογή Lorgar WELL-PLAYED PLATFORM, εκτός από τη δυνατότητα προσαρμογής και συγχρονισμού του οπίσθιου φωτισμού του μηχανικού πληκτρολογίου, του gaming mouse αλλά και άλλων συμβατών συσκευών, όπως το gaming headset KAYA 460, επιτρέπει στους gamers να δημιουργήσουν προφίλ παιχνιδιών, να καταγράψουν μακροεντολές αλλά και να κάνουν remap τα πλήκτρα, δηλαδή να ορίσει ο χρήστης τι θα κάνει το κάθε πλήκτρο του mouse, ενώ υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την απόδοση αλλά και τα στατιστικά στοιχεία των παιχνιδιών τους.

LORGAR gaming αξεσουάρ, LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Gaming headset LORGAR KAYA 460

Το gaming headset KAYA 460 αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους gamers, όχι μόνο για τον RGB φωτισμό του αλλά και για τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα headset επιτυχημένο, είναι το βάρος του, με το συγκεκριμένο να φτάνει τα 329 γραμμάρια. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, ενώ το πάνω μέρος του αποτελείται από ενισχυμένο μέταλλο, ιδανικό για να αντέξει στη χρήση και το χρόνο. Τα ακουστικά περιστρέφονται και προσφέρουν τη μέγιστη άνεση κατά τη χρήση, ενώ τα υφασμάτινα μαξιλαράκια, αγκαλιάζουν μαλακά την περιοχή των αυτιών του χρήστη.

LORGAR gaming αξεσουάρ, LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Τα ακουστικά των 40mm προσφέρουν πλούσιο ήχο, ενώ η ακύρωση θορύβου επιτρέπει καθαρές επικοινωνίες μέσω του μικροφώνου με τους υπόλοιπους παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρχει συνομιλία, το μικρόφωνο αφαιρείται και ο gamer χρησιμοποιεί τα ακουστικά για να απολαμβάνει τη δράση στο έπακρο. Ο χειρισμός της έντασης του ήχου γίνεται πολύ εύκολα με τη σχετική “ροδέλα” να αυξάνει και να μειώνει την ένταση, ενώ υπάρχει και το κουμπί mute, για τον ακόμα πιο εύκολο χειρισμό του ήχου και της μουσικής χωρίς να χάνει ούτε δευτερόλεπτο από τη δράση.
Τιμή: 49.99€

Η Lorgar κάνει το όνειρο κάθε gamer πραγματικότητα, καθώς τα ποιοτικά της gaming αξεσουάρ αποτελούν μια έξυπνη επιλογή για τον gamer που θέλει να έχει ένα ποιοτικό πληκτρολόγιο, mouse και headset, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσει μεγάλα χρηματικά ποσά για να τα αποκτήσει. Τα προϊόντα της εταιρείας δε στερούνται πληθώρας τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά και design, καθώς είναι σχεδιασμένα να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό hardcore gamer.

Τα προϊόντα της Lorgar μπορείτε να τα βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα πατώντας εδώ.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.