Το ιστορικό Doom τρέχει άψογα στην TouchBar του MacBook Pro

Το Doom είναι ένα θρυλικό παιχνίδι στον κόσμο των υπολογιστών. Έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, που κατά καιρούς το έχουμε δει να τρέχει άψογα σε ATMs, εκτυπωτές, πιάνο, αριθμομηχανές και e-readers. Αυτή την φορά, ο Adam Bell, ο οποίος είναι μηχανικός iOS στο Facebook, έκανε το Doom να τρέχει σε κάτι αρκετά παράξενο αλλά και επίκαιρο, την Touch Bar των νέων MacBook Pro.

Φυσικά, το αποτέλεσμα εκτός από εντυπωσιακό, είναι και αρκετά παράξενο, αφού χώρεσε και τέντωσε το παιχνίδι στην ανάλυσης 2170×60 TouchBar. Ο Bell μας δείχνει το αποτέλεσμα σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού σε επόμενο βήμα ρύθμισε την TouchBar να δείχνει το HUD του παιχνιδιού, δίνοντας στον παίκτη πληροφορίες για την υγεία, τα πυρομαχικά, τα όπλα και άλλα στατιστικά του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα το Doom τρέχει στην κύρια οθόνη.

Η Bethesda και η id Software κυκλοφόρησαν φέτος ένα reboot του Doom, το οποίο είναι εξίσου λαμπρό με το πρώτο. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν αρκετές αναφορές στο παρελθόν, με αυτό να είναι υποψήφιο στην κατηγορία για το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.

Adam Bell Doom Touchbar MacBook pro game running resolution, Το ιστορικό Doom τρέχει άψογα στην TouchBar του MacBook Pro

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mourgos1234

haha μαλλον για τρολαρισμα προκειται παρα για διαφημιση, δεν φαινεται τιποτα στην λοριδα επειδη εχει παραμορφωθει απιστευτα για να χωρεσει εκει μεσα

vasilist

Ότι πιο άχρηστο έχω δει μέχρι σήμερα.

Nick_GR

το doom το καινουργιο ειναι sequel του 3 αφου αναφερει στο τελος στα credits το oνομα johnathan (καποιοι λενε blazkowicz) οπως σε φωναζαν στο 3 οι πορτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.