Games

Το ιστορικό Doom τρέχει άψογα στην TouchBar του MacBook Pro

Το Doom είναι ένα θρυλικό παιχνίδι στον κόσμο των υπολογιστών. Έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, που κατά καιρούς το έχουμε δει να τρέχει άψογα σε ATMs, εκτυπωτές, πιάνο, αριθμομηχανές και e-readers. Αυτή την φορά, ο Adam Bell, ο οποίος είναι μηχανικός iOS στο Facebook, έκανε το Doom να τρέχει σε κάτι αρκετά παράξενο αλλά και επίκαιρο, την Touch Bar των νέων MacBook Pro.

Φυσικά, το αποτέλεσμα εκτός από εντυπωσιακό, είναι και αρκετά παράξενο, αφού χώρεσε και τέντωσε το παιχνίδι στην ανάλυσης 2170×60 TouchBar. Ο Bell μας δείχνει το αποτέλεσμα σε ένα βίντεο που ανέβασε στο YouTube.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού σε επόμενο βήμα ρύθμισε την TouchBar να δείχνει το HUD του παιχνιδιού, δίνοντας στον παίκτη πληροφορίες για την υγεία, τα πυρομαχικά, τα όπλα και άλλα στατιστικά του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα το Doom τρέχει στην κύρια οθόνη.

Η Bethesda και η id Software κυκλοφόρησαν φέτος ένα reboot του Doom, το οποίο είναι εξίσου λαμπρό με το πρώτο. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν αρκετές αναφορές στο παρελθόν, με αυτό να είναι υποψήφιο στην κατηγορία για το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Νοεμβρίου 2016 21:26

Σχόλια

  • haha μαλλον για τρολαρισμα προκειται παρα για διαφημιση, δεν φαινεται τιποτα στην λοριδα επειδη εχει παραμορφωθει απιστευτα για να χωρεσει εκει μεσα

  • το doom το καινουργιο ειναι sequel του 3 αφου αναφερει στο τελος στα credits το oνομα johnathan (καποιοι λενε blazkowicz) οπως σε φωναζαν στο 3 οι πορτες.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.