Mario Kart Live: Οι γάτες δε το συμπαθούν και πολύ [Βίντεο]


Φαίνεται πως όσοι έχετε το Mario Kart Live και θέλετε να το απολαύσετε, θα πρέπει να προσέχετε, καθώς οι γάτες δε το συμπαθούν και πολύ. Αυτό δείχνουν δύο ξεκαρδιστικά βίντεο που έχουν ανέβει σε Twitter και YouTube, με τις γάτες των παικτών να μη φαίνεται να συμπαθούν και τόσο το παιχνίδι.

Όπως γνωρίζουμε, το Mario Kart Live μετατρέπει τον πραγματικό κόσμο σε πίστα για το Mario Kart, προσφέροντας μία ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία, με τη δύναμη του AR. Ο χρήστης @yamanoneko_23 ανέβασε στο Twitter το παρακάτω βίντεο (μέσω MaxLink στο Facebook), στο οποίο οι γάτες του φαίνεται να επιτίθενται στο RC kart που περιλαμβάνει το παιχνίδι, καταστρέφοντας εντελώς το set-up που είχε φτιάξει για πίστα.

Από την άλλη, το κανάλι Unranked Podcast διάλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να αξιοποιήσει το Mario Kart Live, κυνηγώντας το δικό του γάτο με το τηλεκατευθυνόμενο. Το αποτέλεσμα είναι βέβαια και τα δύο βίντεο να έχουν γίνει viral, με τις γάτες να φαίνεται πως έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για το παιχνίδι. Εσείς σκοπεύετε να αγοράσετε το νέο παιχνίδι για το Nintendo Switch; Αν το έχετε ήδη, ποια η εμπειρία σας;

Mario Kart Live, Mario Kart Live: Οι γάτες δε το συμπαθούν και πολύ [Βίντεο]

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis

νταξει εντελως fake. Στο ar εσυ βλεπεις τον μαριο μεσα απ το κινητο, οχι η γατα.

Παναγιώτης

Εντάξει χαζομάρα είπες γιατί υπάρχει κανονικό αυτοκινητάκι και αυτό βλέπει η γάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Gaming Nintendo Nintendo Switch

Nintendo Switch: Παρουσιάζει το Year in Review 2022 – Δείτε τι παίξατε περισσότερο

Ήταν μια υπέροχη χρονιά για το gaming, είτε περάσατε χρόνο με χαλαρωτικές επιλογές είτε παλεύατε απέναντι σε ομάδες εχθρών, παίξατε πολλά παιχνίδια στο σύστημα Nintendo Switch™.

Games Nintendo Switch PlayStation 4 PlayStation 5

Marvel’s Midnight Suns: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας από την Firaxis Game

Στη δημοσιότητα δόθηκε κατά την διάρκεια τού Game Fest Festival ένα νέο trailer για το Marvel’s Midnight Suns.