Η McLaren αναζητά Gamers για να οδηγήσουν τον προσομοιωτή της

F1 McLaren Logitech gamers διαγωνισμός, Η McLaren αναζητά Gamers για να οδηγήσουν τον προσομοιωτή της

Τους γρηγορότερους gamers παγκοσμίως αναζητά η McLaren προκειμένου να οδηγήσουν τον simulator της. Η ομάδα της F1 της εταιρείας, σε συνεργασία με τη Logitech διοργανώνει έναν διαγωνισμό όπου είναι προσκεκλημένοι οι γρηγορότεροι παίκτες αγώνων ταχύτητας, ώστε να αναδειχτεί ο ταχύτερος.

Στον διαγωνισμό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο θα συμμετάσχουν 10 παίκτες, οι οποίοι θα συναγωνιστούν ο ένας των άλλων σε διαφορετικούς αγώνες και πλατφόρμες. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνολογικό Κέντρο της McLaren.

Για να μπορέσει κάποιος να βρεθεί στη δεκάδα, θα πρέπει είτε να συμμετάσχει σε online racing διαγωνισμούς, οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι, είτε να θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους racing gamer από τις διεθνείς gaming κοινότητες.

Από τους online racing διαγωνισμούς θα αναδειχθούν τέσσερα άτομα, ενώ τα υπόλοιπα έξι θα επιλεχθούν από τους «ειδικούς» των gaming κοινοτήτων.

Ο νικητής εκτός του ότι θα αναδειχθεί ως ο γρηγορότερος racing gamer, θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με την McLaren προκειμένου να οδηγήσει τον προσομοιωτή της Formula 1 της εταιρείας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑντώνηςΤ

Εάν ο προσομοιωτής θα έχει και αυτός κινητήρα της Honda δεν θα πάρω 😉 … για όσους γνωρίζουν από F1 θα καταλάβουν το που αναφέρομαι.

Πάντως δεν το πάνε καλά, ο σκοπός της προσομοίωσης είναι να έχουν και αντίθετο feedback από πραγματικούς οδηγούς έτσι ώστε να βελτιώνονται και οι οδηγοί αλλά και ο ίδιος ο προσομοιωτής. Όσο κάλος και να είσαι στο gaming μόνον τον παράγοντα των G να βάλουμε μέσα δεν έχεις ιδέα το πως είναι να τρέχεις με 300+ km/h.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.