Medal of Honor, Αφαιρούνται οι Ταλιμπάν από το multiplayer

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το Medal of Honor, πολλοί πίστευαν ότι η θεματολογία του παιχνιδιού, που αφορά έναν πόλεμο ο οποίος ακόμα εξελίσσεται, θα προκαλούσε έντονες αντιδράσεις, ειδικά στην Αμερική. Όπως ακριβώς και έγινε. Τον τελευταίο καιρό η ΕΑ δέχεται σφοδρή κριτική για την δυνατότητα που δίνει στους παίκτες να παίζουν ως Ταλιμπάν στο multiplayer και να σκοτώνουν Αμερικάνους στρατιώτες και, όπως περιμέναμε, η εταιρία τελικά δεν άντεξε την πίεση.

Kατά συνέπεια, αφαιρείται από το multi κάθε αναφορά στους Ταλιμπάν, οι οποίοι τελικά θα αποκαλούνται «Opposing Force». Γελοίο; Φυσικά. Εκνευριστικό; Πολύ. Αναπόφευκτο; Εννοείται. Αμερικάνοι εναντίον… Opposing Force λοιπόν και εμείς σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού παρακολουθούμε ανήμποροι ένα ακόμα παιχνίδι να λογοκρίνεται. Πάντως, παρά το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί, το Medal of Honor έκανε ρεκόρ προπαραγγελιών στην ιστορία της σειράς.

, Medal of Honor, Αφαιρούνται οι Ταλιμπάν από το multiplayer

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DoukiMan

παιδια ποιο να αγορασω τελη οκτωμβριου?
call of duty-medal of honor or any other
περισσοτερο για το multiplayer

Geoper2

Μεγάλη μ@@κια δηλαδή εγώ εάν θέλω να πάρω το μέρος των Ταλιμπάν αυτούς τι τους νοιάζει , πλάκα μας κάνουν , όταν όμως έχεις Αμερικάνους και σκοτώνεις τους άλλους είναι οκ ? κατα την γνώμη μου μεγάλη πατάτα που το έβγαλαν αλλά προφανώς δεν είχαν άλλη επιλογή εάν τους πίεζαν μεγάλα κεφάλια …

Νικος Βας

@Geoper2 Αν ο γιος σου ήταν στο Αφγανιστάν θα σε ένοιαζε και εσένα!
καλός ο χαβαλές αλλά χάνεται κόσμος εκεί κάτω
κακώς που είναι μονόπλευρη η λογοκρισία βέβαια αλλά είναι Αμερικάνικη παραγωγή

Terminator

Douki το πιο δημοφιλές multiplayer σίγουρα θα είναι του CoD. Το καλύτερο θα το δούμε 😉

giorgoslei

Απαντώ στον φίλο Geoper 2
Εσύ βρε παιδί μου και παιχνίδι με έλληνες με τούρκους η έλληνες με σκοπιανούς
Πάλη θα αντιδρούσες και θα έπαιρνες το μέρος τον τούρκων η των σκοπιανών και να σου πω και κάτι μη το πάρεις το παιχνίδι παίξε με τίποτα άλλο να εκτονωθείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.