Messenger: Το Facebook φέρνει instant games σε Android και iOS

Το Facebook συνεχίζει να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στο Messenger, μια από τις πιο δημοφιλείς messaging εφαρμογές με πάνω από 1 δισ. χρήστες. Σήμερα ανακοίνωσε την έλευση των Instant Games για τα Android και iOS apps.

Οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια ενάντια στους φίλους τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα 17 παιχνίδια σε 30 χώρες (δεν αναφέρεται ποιες είναι). Τα παιχνίδια βρίσκονται σε συσκευές που τρέχουν Αndroid 5.0 και άνω ή iOS 8 και νεότερη έκδοση.

Το Facebook αναμένει από τους developers να προσθέσουν περισσότερους τίτλους. Για να παίξεις ένα παιχνίδι θα πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση του Messenger, στη συνέχεια πηγαίνεις σε μια συζήτηση πατάς το εικονίδιο με το game controller. Επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις και ξεκινάς το παιχνίδι αμέσως. Όταν τελειώσεις έναν γύρο, όσοι βρίσκονται στη συγκεκριμένη συζήτηση θα δουν το σκορ σου και θα πρέπει να προσπαθήσουν να το ξεπεράσουν.

Τα παιχνίδια μπορείς επίσης να τα βρεις στην μπάρα αναζήτησης του Messenger και στο Facebook News Feed, όπου μπορείς να παίξεις μόνος σου ή να προσκαλέσεις κάποιον φίλο. Τα παιχνίδια του Messenger διαθέτουν πίνακες βαθμολογίας, chat και ομαδικές συζητήσεις.

Τέλος, μιας και είναι γραμμένα σε HTML5, τρέχουν μέσα στο Messenger, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα.

messenger instant games, Messenger: Το Facebook φέρνει instant games σε Android και iOS

messenger instant games, Messenger: Το Facebook φέρνει instant games σε Android και iOS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos A.

Ρε μαγκες… Ενα ΑΠΛΟ app να chatάρουμε θελουμε… Εαν θελουμε να παιξουμεπαιχνιδια ξερουμε τι να κανουμε! Κοιταξτε να διορθωσετε πρωτα τα προβληματα του! Μωρε εχετε χαρη που πλεον εχουν ΟΛΟΙ fb, αλλιως θα ειχε φαει delete το app σας!

Stelios

Για ποια εκδοση του Messenger μιλάμε;; Στην beta της 99.0.0.4.136 σε nougat 7.1 με πρωτη γλώσσα της συακευής τα English (US), δεν υπάρχει επιλογή για παιγνίδια.
Με ποιά κριτήρια καθορίζεται η χώρα άραγε;; ένα apk κατεβασμένο από σύνδεση σε playstore από Αμερική θα την κάνει τη δουλειά;;

Stelios

Konastantinos A γιατί δεν κατεβαζεις την lite εκδοση του messenger??

KnightRider

Θα έβριζα τώρα αλλά δεν το γράφω !!!!!
Μετά θα υπάρξουν παράπονα χρηστών ότι το smartphone κολλάει και ότι δεν έχει ελεύθερο χώρο και ότι τρώει μπαταρία ή ότι τρώει παραπάνω δεδομένα.

Υποτίθεται το messenger είναι για μόνο για chat !!

Techskepticon

lite messenger είναι για χαμηλών επιδόσεων συσκευές. Πως το βάζουμε σε υψηλότερων επιδόσεων (εμένα δεν μου βγαίνει στο store)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.