Minecraft: Τρέχει Windows 95 και παίζει Doom με νέο mod

, Minecraft: Τρέχει Windows 95 και παίζει Doom με νέο mod

Μπορεί το Minecraft να μην είναι αυτό που θεωρούμε hardcore gaming, όμως σίγουρα έχει χτίσει μία όμορφη και μεγάλη κοινότητα μέσα στα χρόνια, με τους παίκτες να δημιουργούν εντυπωσιακά πράγματα μέσω του παιχνιδιού.

Ένα από αυτά είναι και το νέο VM Computers Mod επιτρέπει τους χρήστες να παραγγείλουν εξαρτήματα για PC από δορυφόρο σε τροχιά γύρω από έναν κόσμο του Minecraft και να χτίσουν το έναν υπολογιστή που μπορεί να τρέξει αρκετά λειτουργικά συστήματα. Ένα από αυτά είναι και τα Windows 95, το οποίο όχι μόνο τρέχει πλήρως, αλλά μπορεί να τρέξει κανονικά το αρχικό Doom.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το παιχνίδι είναι πλήρως λειτουργικό, όπως και το OS, κάτι που δίνει ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερη δημιουργικότητα και μας δείχνει πως οι δυνατότητες στο παιχνίδι, αν κάποιος όντως θέλει να ασχοληθεί, είναι πολλές. Περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν και αν καταφέρουν οι παίκτες να τρέξουν κάποιο νεότερο λειτουργικό ή παιχνίδι.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Games Minecraft

Minecraft: Έγινε το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία με 300 εκ. αντίτυπα

Το Minecraft κλείνει τα 15 την ερχόμενη χρονιά αλλά παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές, έχοντας πουλήσει πλέον περισσότερα από 300 εκ. αντίτυπα.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.