Modder κατασκεύασε ένα Nintendo Wii στο μέγεθος του Game Boy

Το Nintendo Wii δεν ήταν απλά μία κονσόλα που έφερε νέους τρόπους παιχνιδιού, χάρη στην ανίχνευση των κινήσεων που πρόσφεραν τα νέα χειριστήρια. Ήταν και η μεγάλη επιστροφή της Nintendo στη βιομηχανία των gaming consoles, καθώς τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί περισσότερο στο portable κομμάτι.

Ο λογαριασμός GingerOfMods στο YouTube θέλησε να συνδυάσει τις δυνατότητες του Nintendo Wii με την ευκολία στη μεταφορά που προσφέρει το μέγεθος του Game Boy Color, με το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Το αποτέλεσμα ονομάζεται WiiBoy Color, το οποίο δημιουργήθηκε από τη μητρική του Nintendo Wii, συνδυασμένο με χειριστήριο του GameCube και οθόνης 3,5 ιντσών 480p.

, Modder κατασκεύασε ένα Nintendo Wii στο μέγεθος του Game Boy

Η συσκευή έχει το μέγεθος σχεδόν ενός Game Boy, αλλά προσφέρει και triggers στο πίσω μέρος. Το WiiBoy Color προσφέρει θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών, Type-C για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων και 2 με 3 ώρες συνεχόμενες παιχνιδιού. Το σασί του δημιουργήθηκε μέσω 3D printing, ενώ οι δυνατότητες του Nintendo Wii του επιτρέπουν να παίζει και παλαιότερα παιχνίδια, όπως του GameCube. Δυστυχώς, αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα τεμάχιο, θα πρέπει να μιλήσει με το κανάλι, αν και μας προειδοποιεί ότι η τιμή του θα είναι premium.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo Nintendo 3DS Nintendo Switch

Nintendo Switch: Καμία συμβατότητα με παιχνίδια Wii U & 3DS

Η Nintendo, με μια συνέντευξη στο gaming περιοδικό Famitsu, επιβεβαίωσε ότι το Nintendo Switch δεν θα μπορεί να παίζει τους οπτικούς δίσκους του Wii U ή τις κασέτες του 3DS. Αυτό είναι ένα άσχημο νέο για τους φαν της Nintendo, η οποία μέχρι σήμερα είχε ένα καλό ιστορικό συμβατότητας.

Games games Nintendo Nintendo Wii

Nintendo Wii: Αποχαιρετώντας την “Επανάσταση”

Στον απόηχο του ερχομού του Nintnedo Wii U, με το οποίο ξεκινά η επόμενη γενιά, νιώθω την ανάγκη να αποχαιρετίσω έναν πολύ καλό φίλο: το Wii. Αν και θα κυκλοφορεί για αρκετά χρόνια ακόμα, το Wii ουσιαστικά παραδίδει τη σκυτάλη στον διάδοχό του και χάνεται στο ηλιοβασίλεμα. Η ύπαρξη του Wii έγινε γνωστή το 2004, […]

Games game games Gaming

Γιατί το Nintendo Wii είναι… παράδεισος των RPG

Εδώ και αρκετό καιρό αποκαλούμε το Nintendo Wii «παράδεισο των RPG» και φαίνεται πως η Nintendo συμφωνεί απόλυτα μαζί μας. Η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που παρουσιάζει την μαγική τετράδα παιχνιδιών που εσχάτως κάνουν τη διαφορά στο Wii: Zelda: Skyward Sword, Xenoblade Chronicles, The Last Story, Pandora’s Tower. Τα τρία πρώτα είναι διαθέσιμα, […]

Games games Nintendo Nintendo Wii

Nintendo Network, Online gaming για Wii και DS

Η Nintendo άργησε, αλλά φαίνεται ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει και αυτή το δικό της online gaming δίκτυο με το όνομα Nintendo Network. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα υπηρεσία θα επεκτείνει τις μέχρι τώρα online υπηρεσίες που προσφέρει η Nintendo για το Wii και τη σειρά DS, ακολουθώντας τα χνάρια του Xbox Live […]