Mortal Kombat 11 Ultimate: Δείτε τον Rambo σε δράση [Βίντεο]


Ο Sylvester Stallone έρχεται με το Mortal Kombat 11 Ultimate, με τον John Rambo να εκτελεί εν ψυχρό στο νέο gameplay trailer του παιχνιδιού. Το νέο trailer μας δίνει μία πιο καλή εικόνα για τις κινήσεις του Rambo, αλλά και τη στολή του, η οποία είναι εμπνευσμένη από την πρώτη ταινία του 1982.

Μάλιστα, ο λόγος που σήμερα ήρθε το νέο trailer είναι γιατί σαν σήμερα, 22 Οκτωβρίου, πριν από 38 χρόνια κυκλοφόρησε η ταινία First Blood. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, ο Rambo χρησιμοποιεί το μαχαίρι του, όπλα αλλά και μία πληθώρα από παγίδες. Στο Fatality του πάντως είναι, όπως περιμέναμε, τουλάχιστον υπερβολικό.

Mortal Kombat 11, Mortal Kombat 11 Ultimate: Δείτε τον Rambo σε δράση [Βίντεο]

Ο John Rambo θα είναι διαθέσιμος για τους ήδη κατόχους του Mortal Kombat 11 μέσω του DLC Kombat Pack 2, το οποίο περιλαμβάνει και τους Rain και Mileena και έχει κόστος 14,99 ευρώ. Όσοι δεν έχετε το Mortal Kombat 11 μπορείτε να αγοράσετε απευθείας την έκδοση Ultimate, η οποία περιλαμβάνει το παιχνίδι με όλα τα DLC και κοστίζει 59,99 ευρώ. Τόσο το DLC όσο και η έκδοση Ultimate θα κυκλοφορήσουν 17 Νοεμβρίου. Όσοι έχετε το παιχνίδι ή το αγοράσετε θα μπορείτε να αναβαθμίσετε δωρεάν σε έκδοση για PlayStation 5 και Xbox Series X.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.