MySims Kingdom Review

The Sims: ένα όνομα βαρυσήμαντο στον χώρο των video games. Από την ημέρα κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα, έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία, ενώ έχει αναδιαμορφώσει την κατηγορία των open-world simulation παιγνιδιών, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στις περισσότερες κονσόλες και κυρίως στο PC. Η αποκλειστική σειρά για το Wii, ονόματι MySims, πλέον μετράει ένα ακόμα μέλος. Το MySims Kingdom.

, MySims Kingdom Review

Το προηγούμενο παιγνίδι είχε αφήσει γλυκόπικρες εντυπώσεις σε παίκτες και τύπο. Τι γίνεται όμως με τον νέο τίτλο; Για τους νεοφερμένους στην σειρά, να πούμε ότι εμφανισιακά και λειτουργικά απέχει από τα κλασσικά Sims. Ο σχεδιασμός είναι πιο παιδικός και ανέμελος, ενώ οι ρουτίνες “φάε-κοιμήσου” φαντάζουν μακρινές. Γενικά, πρόκειται για έναν επαναπροσδιορισμό των Sims σε κάτι πιο κοντινό στο Animal Crossing, κρατώντας ταυτόχρονα όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τα παιχνίδια Sims μοναδικά.

Ξεκινώντας το παιχνίδι, ο παίκτης καλείται να φτιάξει τον ήρωα του σε έναν απλό Sim editor. Κάνοντας κλικ με το A στα διάφορα σημεία του σώματος του Sim, αλλάζουμε τα χαρακτηριστικά του, τον ρουχισμό και τα μαλλιά του. Απλό όσο ένα κλικ, αλλά και ρηχό. Η EA πάλι αδιαφόρησε για τα Miis, στα οποία θα μπορούσε να βασιστεί για να δώσει την δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν ένα Sim, που μπορεί να μοιάζει λίγο στον εαυτό τους. Αφού, λοιπόν, ολοκληρώσετε τον σχεδιασμό του και δώσετε όνομα στον Sim που θα σας αντιπροσωπεύει στο υπόλοιπο του παιγνιδιού, ξεκινάει η ιστορία. Το ιστορικό υπόβαθρο έχει να κάνει με ένα βασίλειο που βασίζεται σε ικανούς ανθρώπους που φέρουν μαγικά ραβδιά. Αυτά τα ραβδιά, τους δίνουν την δυνατότητα να χτίζουν ως δια μαγείας κτίρια και αντικείμενα. Η όλη ιστορία και οι διάλογοι απλά εξυπηρετούν την προώθηση της απόλυτα γραμμικής πλοκής του παιγνιδιού. Πόσο μάλλον όταν τα αστεία απευθύνονται καθαρά σε κοινό μικρότερης ηλικίας και μπορούν απλά να παραβλεφθούν.

Διαβάστε ολόκληρο το χορτστικό Review του MySims Kingdom στο Game 2.0.

, MySims Kingdom Review

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.