MySims Kingdom Review

The Sims: ένα όνομα βαρυσήμαντο στον χώρο των video games. Από την ημέρα κυκλοφορίας του μέχρι σήμερα, έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία, ενώ έχει αναδιαμορφώσει την κατηγορία των open-world simulation παιγνιδιών, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στις περισσότερες κονσόλες και κυρίως στο PC. Η αποκλειστική σειρά για το Wii, ονόματι MySims, πλέον μετράει ένα ακόμα μέλος. Το MySims Kingdom.

MySims Kingdom

Το προηγούμενο παιγνίδι είχε αφήσει γλυκόπικρες εντυπώσεις σε παίκτες και τύπο. Τι γίνεται όμως με τον νέο τίτλο; Για τους νεοφερμένους στην σειρά, να πούμε ότι εμφανισιακά και λειτουργικά απέχει από τα κλασσικά Sims. Ο σχεδιασμός είναι πιο παιδικός και ανέμελος, ενώ οι ρουτίνες “φάε-κοιμήσου” φαντάζουν μακρινές. Γενικά, πρόκειται για έναν επαναπροσδιορισμό των Sims σε κάτι πιο κοντινό στο Animal Crossing, κρατώντας ταυτόχρονα όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τα παιχνίδια Sims μοναδικά.

Ξεκινώντας το παιχνίδι, ο παίκτης καλείται να φτιάξει τον ήρωα του σε έναν απλό Sim editor. Κάνοντας κλικ με το A στα διάφορα σημεία του σώματος του Sim, αλλάζουμε τα χαρακτηριστικά του, τον ρουχισμό και τα μαλλιά του. Απλό όσο ένα κλικ, αλλά και ρηχό. Η EA πάλι αδιαφόρησε για τα Miis, στα οποία θα μπορούσε να βασιστεί για να δώσει την δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν ένα Sim, που μπορεί να μοιάζει λίγο στον εαυτό τους. Αφού, λοιπόν, ολοκληρώσετε τον σχεδιασμό του και δώσετε όνομα στον Sim που θα σας αντιπροσωπεύει στο υπόλοιπο του παιγνιδιού, ξεκινάει η ιστορία. Το ιστορικό υπόβαθρο έχει να κάνει με ένα βασίλειο που βασίζεται σε ικανούς ανθρώπους που φέρουν μαγικά ραβδιά. Αυτά τα ραβδιά, τους δίνουν την δυνατότητα να χτίζουν ως δια μαγείας κτίρια και αντικείμενα. Η όλη ιστορία και οι διάλογοι απλά εξυπηρετούν την προώθηση της απόλυτα γραμμικής πλοκής του παιγνιδιού. Πόσο μάλλον όταν τα αστεία απευθύνονται καθαρά σε κοινό μικρότερης ηλικίας και μπορούν απλά να παραβλεφθούν.

Διαβάστε ολόκληρο το χορτστικό Review του MySims Kingdom στο Game 2.0.

MySims Kingdom

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games AlienWare

Tα νέα συστήματα gaming της Alienware ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη

Νέα φορητά και desktop gaming PCs, εξοπλισμένα με τους ταχύτερους επεξεργαστές και γραφικά από NVIDIA και AMD με κορυφαία ταχύτητα και χαρακτηριστικά για δυνατές εμπειρίες gaming.

Games PlayStation 5 Sony

PlayStation 5 Digital που είχα παραγγείλει το Νοέμβριο, παραλαμβάνω την επόμενη εβδομάδα

Συγκεκριμένα με ρώτησαν αν συνεχίζω να θέλω τπo PS5 επειδή έχουν περάσει 3 μήνες από τότε έκανα την παραγγελία και φυσικά τους απάντησα ότι το θέλω σαν τρελός!

Games PlayStation 5 Sony

PlayStation 5: Εχει ξεπεράσει τις 4.5 εκατομμύρια πωλήσεις

Εκατομμύρια είναι οι gamers ανά τον κόσμο που περιμένουν κάθε φορά το νέο μοντέλο της επιτυχημένης παιχνιδοκονσόλας.

Games PlayStation 5 Sony

Καταναλωτές εναντίον της Sony σχετικά με πρόβλημα στο DualSense Controller του PS5

Οι ενάγοντες καλούν τη Sony να προχωρήσει σε ανάκληση ή δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης των ελαττωματικών DualSense Controller.