Η λαμπερή Natacha Ganchang είναι το πρόσωπο του Forza Motorsport 3

Το Forza Motorsport 3, που αναμένεται τον Οκτώβριο του 2009, είναι το απόλυτο παιχνίδι racing για όλους για όσους λατρεύουν τα πειραγμένα αυτοκίνητα. Έτσι η μόλις 21 ετών ξαδέλφη του πιλότου της Formula 1 Sébastien Buemi, Natacha Gachnang είναι το πιο ιδανικό άτομο για να μεταφέρει την απίστευτα ρεαλιστική και συνταρακτική εμπειρία οδήγησης που προσφέρει το Forza Motorsport 3.

, Η λαμπερή Natacha Ganchang είναι το πρόσωπο του Forza Motorsport 3

Η Natacha η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο ανακοινώθηκε πως θα ήταν η πρώτη γυναίκα οδηγός που θα αγωνιζόταν στα Πρωταθλήματα της Formula 2 της FIA, έχει ήδη ξεχωρίσει κατά την πρώτη της σεζόν με τη MotorSport Vision.

Η Natacha συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές του παιχνιδιού, προσφέροντας συμβουλές για τον όσο δυνατόν ρεαλιστικότερο σχεδιασμό κάποιων από τις πίστες, στις οποίες έχει αγωνιστεί στην καριέρα της, ενώ αξιολόγησε και τους ήχους και τα στησίματα των αυτοκινήτων που έχει οδηγήσει. Παράλληλα, εξέτασε τα στοιχεία μετατροπών και αναβαθμίσεων των αυτοκινήτων που προσφέρει το παιχνίδι και δημιούργησε το δικό της αυτοκίνητο.

Η Gachnang όντας λάτρης της έντονης δράσης, δεν παρέλειψε να συγκρίνει την εμπειρία του racing στις πραγματικές πίστες με την εμπειρία στις εικονικές διαδρομές του Forza 3 που κόβουν την ανάσα.

«Είναι συναρπαστικό! Οι πίστες, τα αυτοκίνητα, ο χειρισμός – η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απίστευτη. Το Forza 3 είναι το όνειρο για κάθε λάτρη των 4 τροχών! Πραγματικά αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι μέσα στο αυτοκίνητο, να τρέχω στις πίστες, και όλα αυτά μέσα στην άνεση που μου προσφέρει το ίδιο μου το σαλόνι!», δήλωσε η λαμπερή Natacha Gachnang.

Το Forza Motorsport 3, που θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του φέτος τον Οκτώβριο αποκλειστικά για το Xbox 360, είναι το απόλυτο παιχνίδι racing, καθώς προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις, οδηγώντας τα καλύτερα super cars.

Οδηγήστε λοιπόν περισσότερα από 400 από τα πιο αγαπημένα αμάξια του πλανήτη, σε πάνω από 100 διαφορετικές πίστες και μεταξύ αυτών, το απόλυτο Audi R8 στη διαβόητη γερμανική διαδρομή Nürburgring.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Microsoft Xbox Xbox 360

Κέρδη – ρεκόρ για το τμήμα του Xbox, 18 εκατ. συνδρομητές στο Xbox Game Pass

Η Microsoft ανακοίνωσε κέρδη – ρεκόρ για το τμήμα του Xbox το τέταρτο τρίμηνο του 2020, με το Xbox Game Pass να κερδίζει περισσότερους συνδρομητές

Games Microsoft Xbox Xbox 360

Xbox Live Gold: Η Microsoft αυξάνει τη τιμή της συνδρομής, ζητάει συγνώμη και την παίρνει πίσω

Μία παράνοια εξελίχθηκε τις τελευταίες ημέρες με τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Live Gold, με τη Microsoft να αυξάνει τη τιμή αλλά τελικά να το μετανιώνει.

Games Microsoft Xbox 360 Xbox One

Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου για Xbox One και Xbox Series X / S

Η Microsoft ανακοίνωσε τα δωρεάν παιχνίδια του Φεβρουαρίου για τους κατόχους Xbox One και Series X/S που είναι συνδρομητές της υπηρεσίας Gold.

Games GTA 5 GTA V PlayStation 3

GTA V: Το επικό meme “Lamar roasts Franklin” επιστρέφει… στην πραγματική ζωή!

Αν και έχουν περάσει πλέον 8 χρόνια από την κυκλοφορία του, το επικό meme “Lamar roasts Franklin” του GTA V επιστρέφει, γυρισμένο στην πραγματική ζωή.