NBA 2K21: Οι διαφημίσεις χωρίς παράληψη μπήκαν “κατά λάθος”


Η 2K μίλησε ανοιχτά επιτέλους για τις διαφημίσεις χωρίς παράληψη στο NBA 2K21, με την εταιρεία να λέει πως μπήκαν “κατά λάθος” στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η εταιρεία, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του NBA 2K21 στο Twitter, ανακοίνωσε πως οι διαφημίσεις στο 2KTV αποτελούν μέρος του παιχνιδιού εδώ και χρόνια, όμως αυτό που έγινε στο νέο παιχνίδι δεν ήταν αυτό που ήθελε η εταιρεία.

Οι παίκτες άρχισαν να παρατηρούν πως οι διαφημίσεις που έπαιζαν στο 2KTV δεν είχαν επιλογή για παράληψη ή skip, κάτι που τους ανάγκαζε να τις δουν ολόκληρες μέχρι να μπουν στο παιχνίδι. Οι επίμαχες διαφημίσεις είχαν να κάνουν με το Oculus Quest 2. Η εταιρεία πάντως επισημαίνει πως θα φτιαχτεί το εν λόγω λάθος σε μελλοντικό update, χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια πότε θα έρθει αυτό.

NBA 2K21, NBA 2K21: Οι διαφημίσεις χωρίς παράληψη μπήκαν “κατά λάθος”

Αυτό που εξοργίζει τους παίκτες ακόμα παραπάνω είναι πως το NBA 2K21 πρόκειται για ένα full παιχνίδι, με κανονική τιμή και μάλιστα αυξημένη τιμή στις εκδόσεις των PlayStation 5 και Xbox Series X. Το να βλέπουν διαφημίσεις και μάλιστα χωρίς επιλογή για παράληψη ενώ έχουν ήδη πληρώσει θεωρείται ανεπίτρεπτο από πλευράς της 2K, κάτι που παραλίγο να πληρώσει και η EA με τη διαφήμιση της σειράς The Boys στο UFC.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Οταν υπαρχει(γ χρονια) μονοπωλιο σε ενα ειδος παιχνιδιου αυτα συμβαινουν..Περαστικα στους κατοχους..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.