Νέο PS Plus: Όλα τα παιχνίδια που έρχονται – Οι τιμές

ps plus, Νέο PS Plus: Όλα τα παιχνίδια που έρχονται – Οι τιμές

Έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από όταν η Sony παρουσίασε τις νέες βαθμίδες συνδρομής της για PlayStation Plus. Αυτές ήταν οι Essential, Plus Extra και Plus Premium.

Ανάλογα με τη βαθμίδα, δίνεται πρόσβαση σε διαφορετικά παιχνίδια και δυνατότητες. Το Essential με 8,99 €  το μήνα παρέχει δύο παιχνίδια PS4 και ένα PS5 για κατέβασμα το μήνα, online multiplayer και άλλες βασικές λειτουργίες. Το Plus Extra κοστίζει 13,99 € και δίνει επιπλέον πρόσβαση στον Κατάλογο παιχνιδιών με εκατοντάδες τίτλους PS4 και PS5 με δυνατότητα λήψης. Τέλος, για 16,99 €, το Plus Premium προσθέτει δοκιμές παιχνιδιών περιορισμένου χρόνου, περίπου 2 ώρες ανά παιχνίδι, τον Κλασικό Κατάλογο και ροή στο cloud.

Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε αναλυτικά ποια παιχνίδια θα είναι στη συνδρομή Plus, αλλά και πότε θα κυκλοφορήσει η νέα υπηρεσία σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η Ασία θα την λάβει στις 24 Μαΐου, η Ιαπωνία στις 2 Ιουνίου, η Βόρεια και Νότια Αμερική στις 13 Ιουνίου και η Ευρώπη, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία θα αποκτήσουν πρόσβαση στις 23 Ιουνίου.

Η Sony δεν θα συμπεριλάβει νέα first-party παιχνίδια στο πακέτο συνδρομής. Αυτό σημαίνει πως π.χ. το Horizon Zero Dawn, το Forbidden West ή το Grand Turismo 7 δεν θα υπάρχουν αρχικά στο PlayStation Plus.

Ιδού τα παιχνίδια:

PS4 και PS5 Κατάλογος παιχνιδιών

ps plus, Νέο PS Plus: Όλα τα παιχνίδια που έρχονται – Οι τιμές

ps plus, Νέο PS Plus: Όλα τα παιχνίδια που έρχονται – Οι τιμές

Τα μέλη του PlayStation Plus Premium Deluxe θα έχουν πρόσβαση σε κλασικά παιχνίδια – ορισμένα από τα οποία η Sony λέει ότι θα έχουν βελτιωμένους ρυθμούς καρέ και ανάλυση υψηλότερης ποιότητας.

ps plus, Νέο PS Plus: Όλα τα παιχνίδια που έρχονται – Οι τιμές

Oι συνδρομητές Plus Premium θα μπορούν να κάνουν streaming original παιχνίδια PS3.

ps plus, Νέο PS Plus: Όλα τα παιχνίδια που έρχονται – Οι τιμές

Tέλος, οι συνδρομητές Plus Premium Deluxe θα απολαμβάνουν έως και δύο ώρες δοκιμές επιλεγμένων ολοκαίνουργιων παιχνιδιών.

ps plus, Νέο PS Plus: Όλα τα παιχνίδια που έρχονται – Οι τιμές

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GREG

Αυτού του είδους οι συνδρομές με βρίσκουν κάθετα αντίθετο, το να πληρώνεις 10€-15€ τον μήνα απλά για να γεμίζεις με άχρηστα Game τον ελάχιστο χώρο του σκληρού σου δεν είναι ποιοτικό Gaming και σε ενδιαφέρει μόνο αν είσαι <<σαβουροσυλλέκτρορας>>, μια συνδρομή όμως όπου θα μπορούσα να κατεβάσω όποτε θέλω, όποιο Game θέλω συμπεριλαμβανομένων και των Day One κυκλοφοριών και χωρίς περιορισμούς θα ήταν μια σωστή συνδρομή… (υγ. 2 χρόνια χωρίς συνδρομή PS Plus και δεν μου λείπει καθόλου γιατί ένα Game με κρατούσε να πληρώνω συνδρομή, το Battlefield 4, το Battlefiled 2042 ας το παίξουν τα 14χρονα για τα οποία το έφτιαξαν.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Games Call of Duty PlayStation 5 Warner

Hogwarts Legacy: Πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι στις ΗΠΑ για το 2023

To Ηogwarts Legacy ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2023 σπάζοντας ένα σερί 15ετίας.