Η ομάδα ανάπτυξης Bloober Team μας δίνει μία καλύτερη γεύση για τους δύο διαφορετικούς κόσμους του παιχνιδιού που τρέχουν παράλληλα.
Ένα από τα πιο περίεργα παιχνίδια του Xbox Games Showcase που είδαμε ήταν το The Medium, ένα ψυχολογικό horror game, στο οποίο μάθαμε κάποια βασικά στοιχεία του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς δεν είδαμε ποτέ το παιχνίδι να τρέχει στην κονσόλα, παρά μόνο CGI.
Η ομάδα ανάπτυξης Bloober Team θέλησε να μας δώσει μία καλύτερη ματιά για το τι να περιμένουμε, εξηγώντας στους θεατές το πως η πρωταγωνίστρια, Marianne, μπορεί παράλληλα να ζει και στον πραγματικό αλλά και στον κόσμο των πνευμάτων, με τους δύο κόσμους να είναι τρέχουν ταυτόχρονα. Όλα αυτά μέσω ενός δεύτερου, in-game teaser με επιπρόσθετο υλικό και commentary.
Η περιγραφή του βίντεο:
Πάρτε μία γεύση από το gameplay διπλής πραγματικότητας του The Medium μέσα από το πρώτο επίσημο walkthrough demo. Δύο πλήρεις και οπτικά διακριτοί κόσμοι αποδίδονται ταυτόχρονα.
Ανακαλύψτε ένα σκοτεινό μυστήριο που μόνο ένα medium μπορεί να λύσει. Εξερευνήστε τον πραγματικό και τον πνευματικό κόσμο ταυτόχρονα. Χρησιμοποιήστε τις ψυχικές σας ικανότητες για να λύσετε γρίφους που εκτείνονται και στους δύο κόσμους, να ανακαλύψετε βαθιά μυστικά και να επιζήσετε αντιμετωπίζοντας το The Maw – ένα τέρας που γεννήθηκε από μία ανείπωτη τραγωδία.
Το The Medium αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κονσόλες αποκλειστικά στο Xbox Series X, ενώ θα κυκλοφορήσει και στο PC μέσω του Steam.
Το iPhone 18 Pro έρχεται με μικρότερο Dynamic Island, νέα Siri εφαρμογή και πιθανή επιστροφή του Plus. Δες τι ξέρουμε μέχρι τώρα και αν αξίζει να αναβάλεις την αγορά σου.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου