Χτίστε την πόλη των ονείρων σας στο νέο SimCity [video teaser]

Από τη μία θρυλική επιστροφή (Halo 4), σε μία άλλη. Όπως περιμέναμε, στη Game Developers Conference η ΕΑ ανακοίνωσε το νέο SimCity, το οποίο αναπτύσσεται από την ιστορική Maxis και αναμένεται το 2013 στο PC. Στο SimCity δημιουργείτε τις δικές σας πόλεις, σε ένα κόσμο όπου συνυπάρχετε με φίλους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise, οι αποφάσεις σας έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες που εκτείνονται πέρα από τα όρια της πόλης σας. Μαζί με άλλους παίκτες, καλείστε να αντιμετωπίσετε παγκόσμιες προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή, η αναζήτηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και οι φυσικές καταστροφές. Είναι στο χέρι σας αν θα ανταγωνιστείτε ή θα συνεργαστείτε για να διαμορφώσετε τον κόσμο του μέλλοντος.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί την GlassBox Engine της Maxis, που «ζωντανεύει» την εξομείωση της πόλης όπως ποτέ άλλοτε, με τους Sims να έχουν ή να χάνουν δουλειές, να αγοράζουν σπίτια, να είναι εύποροι ή να αποτελούν οικονομικό πρόβλημα για την πόλη. Η Maxis υπόσχεται διασκεδαστικό, εθιστικό gameplay, με εύχρηστο interface. Δείτε το CG trailer του SimCity και πείτε μας αν πετάτε από χαρά!

, Χτίστε την πόλη των ονείρων σας στο νέο SimCity [video teaser]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggos

Ανυπομονώ…!!!!!!

bill

θρυλικο!!!!!!!!!!το επαιζα παλια με τρελα σε windows 98!!!!!!!!!!!

Dimitris_T

Τι μου θύμησες τώρα! Ατελείωτες ώρες στο Sim City 3000…
https://www.youtube.com/watch?v=EE7076wEByg&feature=related

Thanos

Ντάξει, από το video CG δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως θα είναι το πραγματικό παιχνίδι αλλά όπως και να χει, ο θρύλος, επανέρχεται………..

Nick

Τι λες τώρα!!!! Έλιωνα πιτσιρικάς το simcity 3000. To 4 δεν με είχε ξετρελάνει. Άντε καλό comeback

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.