Xbox 360, Ninja Blade

Μπείτε στον σκοτεινό και μυστηριώδη κόσμο του Ninja Blade όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν το Τόκυο και την ανθρωπότητα από μια γενετικά μεταλλαγμένη ασθένεια. Στις κορυφές των πανύψυλων ουρανοξυστών του σύγχρονου Τόκυο, ο Ken Ogawa και η εκπαιδευμένη ομάδα του από Ninja, περιπολούν για να καταστρέψουν τα μολυσμένα τέρατα και να σταματήσουν την εξάπλωση της ασθένειας. Τα πράγματα γρήγορα χειροτερεύουν καθώς ο Ken θα προδοθεί από την ίδια του την ομάδα.

Ninja Blade

Γλυτώνοντας την τελευταία στιγμή τον θάνατο, ο Ken μένει μόνος του να αντιμετωπίσει τους εχθρούς καθώς και να λύσει τον γρίφο που κρύβεται πίσω από την προδοσία του ίδιου του πατέρα του.

Εξοπλισμένος με ένα μεγάλο οπλοστάσιο εξειδικευμένων όπλων για Ninja καθώς και με τις ιδιαίτερες δυνάμεις του όπως το Ninja Vision και το Todome, ο παίκτης θα πρέπει να υπερβεί τον εαυτό του ώστε να επανέλθει η ισορροπία και η τάξη στο Τόκυο.

Μοναδικές ικανότητες Ninja
Προκειμένου να μπορέσει ο παίκτης να νικήσει τα γενετικά μεταλλαγμένα τέρατα, έχει στην διάθεση του τις ειδικές ικανότητες Ninja Vision και Todome. Το Ninja Vision επιτρέπει στον παίκτη να ανιχνεύσει και να αναλύσει πιθανά αδύνατα σημεία του εχθρού του, μυστικά μονοπάτια και κρυφές πληροφορίες που μπορεί να βρίσκονται παντού στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Με το Todome ο παίκτης μπορεί να καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα στον αντίπαλο με το οποίο ουσιαστικά τον εξουδετερώνει.

Μεγάλη ποικιλία από όπλα, αλλά και Ninjutsu
Εξειδικευμένες δυνάμεις Ninja σου λύνουν πραγματικά τα χέρια. Τα διαφορετικά περιβάλλοντα που θα βρεθείτε στο παιχνίδι, θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε και να κάνετε σωστή επιλογή των όπλων για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα διπλά σπαθιά, χειροβομβίδες κλπ. Το Ninjutsu είναι ουσιαστικά μια ισχυρή δύναμη ηλεκτρισμού η οποία μπορεί είτε να ακινητοποιήσει τους εχθρούς, είτε να λειτουργήσει σαν ασπίδα προστασίας. Μόνο ένας πραγματικός Ninja μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν την ικανότητα.

Διαδραστικές σκηνές
Ο παίκτης θα βρεθεί αντιμέτωπος σε τυχαία σημεία του παιχνιδιού, με διάφορα γεγονότα στα οποία οι παίκτες θα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη τους. Τα γρήγορα αντανακλαστικά θα επιβραβεύονται σε έντονες μάχες, καθώς οι παίκτες θα πρέπει να πατούν το αντίστοιχο κουμπί του χειριστηρίου τους σύμφωνα με τις οδηγίες στην οθόνη του παιχνιδιού.

Ninja Blade

Ninja Blade

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Dell

Dell G15 5510: Ένα gaming laptop για όλους

To Dell G15 5510 αποτελεί τη νέα γενιά των Dell Gaming laptop, σχεδιασμένη για entry level gaming αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Games Valve Steam

Valve Steam Deck: Gaming handset υψηλών δυνατοτήτων

Το νέο gaming handset της Valve, με το όνομα Steam Deck, προσφέρει μεγάλες gaming δυνατότητες εν κινήσει με πρόσβαση σε όλους τους τίτλους του Steam.

Games Netflix

Το Netflix ξεκινά να επεκτείνεται στον τομέα του gaming

H πρόσληψη ενός πρώην στελέχους της Electronic Arts και του Facebook ήταν ενδεικτική του ότι το Netflix θέλει να μπει στο χώρο του gaming.

Games LG

LG UltraFine monitors: Λεπτομέρεια και υψηλή ευκρίνεια

Εξασφαλίστε μοναδική απόδοση και αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας ακόμη περισσότερο μέσα από μια προηγμένη οθόνη LG UltraFine.