Xbox 360, Ninja Blade

Μπείτε στον σκοτεινό και μυστηριώδη κόσμο του Ninja Blade όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν το Τόκυο και την ανθρωπότητα από μια γενετικά μεταλλαγμένη ασθένεια. Στις κορυφές των πανύψυλων ουρανοξυστών του σύγχρονου Τόκυο, ο Ken Ogawa και η εκπαιδευμένη ομάδα του από Ninja, περιπολούν για να καταστρέψουν τα μολυσμένα τέρατα και να σταματήσουν την εξάπλωση της ασθένειας. Τα πράγματα γρήγορα χειροτερεύουν καθώς ο Ken θα προδοθεί από την ίδια του την ομάδα.

, Xbox 360, Ninja Blade

Γλυτώνοντας την τελευταία στιγμή τον θάνατο, ο Ken μένει μόνος του να αντιμετωπίσει τους εχθρούς καθώς και να λύσει τον γρίφο που κρύβεται πίσω από την προδοσία του ίδιου του πατέρα του.

Εξοπλισμένος με ένα μεγάλο οπλοστάσιο εξειδικευμένων όπλων για Ninja καθώς και με τις ιδιαίτερες δυνάμεις του όπως το Ninja Vision και το Todome, ο παίκτης θα πρέπει να υπερβεί τον εαυτό του ώστε να επανέλθει η ισορροπία και η τάξη στο Τόκυο.

Μοναδικές ικανότητες Ninja
Προκειμένου να μπορέσει ο παίκτης να νικήσει τα γενετικά μεταλλαγμένα τέρατα, έχει στην διάθεση του τις ειδικές ικανότητες Ninja Vision και Todome. Το Ninja Vision επιτρέπει στον παίκτη να ανιχνεύσει και να αναλύσει πιθανά αδύνατα σημεία του εχθρού του, μυστικά μονοπάτια και κρυφές πληροφορίες που μπορεί να βρίσκονται παντού στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Με το Todome ο παίκτης μπορεί να καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα στον αντίπαλο με το οποίο ουσιαστικά τον εξουδετερώνει.

Μεγάλη ποικιλία από όπλα, αλλά και Ninjutsu
Εξειδικευμένες δυνάμεις Ninja σου λύνουν πραγματικά τα χέρια. Τα διαφορετικά περιβάλλοντα που θα βρεθείτε στο παιχνίδι, θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε και να κάνετε σωστή επιλογή των όπλων για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, όπως για παράδειγμα διπλά σπαθιά, χειροβομβίδες κλπ. Το Ninjutsu είναι ουσιαστικά μια ισχυρή δύναμη ηλεκτρισμού η οποία μπορεί είτε να ακινητοποιήσει τους εχθρούς, είτε να λειτουργήσει σαν ασπίδα προστασίας. Μόνο ένας πραγματικός Ninja μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν την ικανότητα.

Διαδραστικές σκηνές
Ο παίκτης θα βρεθεί αντιμέτωπος σε τυχαία σημεία του παιχνιδιού, με διάφορα γεγονότα στα οποία οι παίκτες θα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη τους. Τα γρήγορα αντανακλαστικά θα επιβραβεύονται σε έντονες μάχες, καθώς οι παίκτες θα πρέπει να πατούν το αντίστοιχο κουμπί του χειριστηρίου τους σύμφωνα με τις οδηγίες στην οθόνη του παιχνιδιού.

, Xbox 360, Ninja Blade

, Xbox 360, Ninja Blade

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Microsoft Xbox

Χbox: Η ενημέρωση υλοποιεί την εύκολη χρήση Discord

Η Microsoft κυκλοφόρησε την ενημέρωση λογισμικού για το Xbox, που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να
συνδέονται σε ένα φωνητικό κανάλι Discord χρησιμοποιώντας την κονσόλα τους.

Games Metaverse Xbox

«Κακοδομημένο βιντεοπαιχνίδι» το metaverse σύμφωνα με τον Phil Spencer του Xbox

O επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, είναι ένας ακόμη σημαντικός άνθρωπος του χώρου της τεχνολογίας που δεν έχει εντυπωσιαστεί από το metaverse.

Games featured Xbox

Xbox: Σκέψεις για αυξήσεις τιμών σε παιχνίδια, κονσόλες και Game Pass

Το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, μέσα από δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο για πιθανή αύξηση των τιμών της κονσόλας, των παιχνιδιών και των συνδρομών.

Games Apple Google Microsoft

Η Microsoft σχεδιάζει app store για την πλατφόρμα του Xbox

Η Μicrosoft φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας app store για την πλατφόρμα του Xbox, μέσω του οποίου θα ανταγωνιστεί ευθέως τις Google και Apple.