Nintendo 3DS XL σε μικρό hands-on video, Δείχνει μεγάλο και εντυπωσιακό

Την προηγούμενη Παρασκευή, η Nintendo ανακοίνωσε τη νέα φορητή κονσόλα gaming Nintendo 3DS XL ενθουσιάζοντας όσους ετοιμάζονταν να αγοράσουν το τωρινό 3DS και απογοητεύοντας όσους το έχουν ήδη και ζηλεύουν τις μεγαλύτερες οθόνες 4.88 ίντσες και 4.18 ίντσες. Το Nintendo 3DS XL αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 29 Ιουλίου και νωρίτερα δείτε το παρακάτω μικρό hands-on video για να καταλάβετε το μέγεθος του νέου 3DS XL.

, Nintendo 3DS XL σε μικρό hands-on video, Δείχνει μεγάλο και εντυπωσιακό

, Nintendo 3DS XL σε μικρό hands-on video, Δείχνει μεγάλο και εντυπωσιακό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Haduuken!

Ωωω πωπω είναι γιγαντωσιακό ! Βέβαια μάλλον φορητότητα αντίο .

sokel

κάτι τέτοια κάνουν και μας τρώει η μουρμούρα από τον τζούνιορ
να του το κάνεις δώρο

Nickolas

Το 3D θα φαίνεται πολύ εντυπωσιακό σε τόσο μεγάλη οθόνη, από την άλλη διάβασα οτι οι οθόνες θα έχουν ίδια ανάλυση με το μικρό.

Nikos K

Φαίνεται πολύ εντυπωσιακό, ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου!

alexis

Η ηρωνια ειναι οτι πριν ανακοινωθει το 3ds XXL,επισημα χειλια λεγανε οτι δε θα βγαλουν καμια ανανεωμενη εκδοση του 3DS!!(Ο Miyamoto το ειπε συγκεκριμενα).Κι οπως ειπε ο Haduuken ,πλεον εχει ξεπερασει τα ορια της φορητοτητας.Κι συμφωνα με καταστηματα(amazon κι αλλα)θα κοστιζει περιπου 200 μς 220 ευρω,ιδια περιπου τιμη με το PS Vita!!(199 ευρω στο πλασιο)Ιδη που δε εχει τιτλους το 3DS ,η κινηση της nitendo ειναι απλα μια αρπακτη και απλως για να κερδισει εντυπωσεις…

gk

@alexis Σιγουρα η διαψευση απο τον σιγκερου δεν ηταν πολυ ωραια αλλα δεν ηθελαν να παρει τα φωτα απο το wiiu. Αλλα δεν βλεπω γιατι το λες αρπαχτη ειναι απλα μια ακομα επιλογη για αυτους που θελουν μεγαλυτερες οθονες. Απο οτι λενε παντως το 3d και γενικα η οθονη δειχνει και καλυτερη στο xl. Εαν θελει καποιος το vita ας το παρει και να μην εχει να παιζει τιποτα(πρεπει να αγορασεις και καρτα μνημης οποτε δεν ειναι 200 ευρω)

md03582

@alexis εγω πάλι καπου ειχα διαβάσει οτι θα εβγαινε καινουργιο 3ds και μαλιστα λεγανε οτι μαλλον θα ειχε δυο μοχλούς.. Πάντως στο skroutz βλέπω οτι η αναζητηση βγάζει τριπλασιο αριθμο τίτλων για το 3ds απο οτι για το psvita..

alexis

@md03582 το λινκ απο την δηλωση miyamoto: https://uk.ign.com/articles/2012/06/12/nintendo-working-on-future-handheld-generation .αυτο που λές ηταν φημες που στηριζονταν στο γεγονος οτι η nitendo ειχε ανακοινωσει ενα επιπροσθετο μοχλο που θα κοστιζε 10 δολαρια και θα μπορουσε να μπει στα ιδη υπαρχοντα 3d.Δηλαδη σαν accesorie.Kι θα εστεκε να εβγαζε ενα νεο 3ds που μαζι με καποιες βελτιωσεις /νεα χαρακτηριστικα θα ειχε και ενσωματωμενα κι το νεο αναλογικο μοχλο.Μην ξεχνας οτι το 3ds κυκλοφορει εδω κι 1.5 χρονο ενω το vita ουτε 5 μηνες.Λογικο ειναι το 3ds να εχει περισσοτερο τιτλους.
@gk:Οντως το XL προσφερει πολυ καλυτερη εμπειρια κι καποια blogs λενε οτι τα παιχνιδια του ds θα φαινονται πολυ καλυτερα.Μην ξεχνας οτι το DS XXL βγηκε οταν το ds ηταν ”στα τελευταια ”του(4 χρονια κι υστερα απο την κυκλοφορια του πρωτου ds).Η κινηση αυτη δε εχει καποιο νοημα γιατι περα απο τις μεγαλυτερες οθονες και μικροαλλαγες,δε δινει σε καποιο μεγαλυτερα κινητρα να δωσει κατι παραπανω απο το να παρει το ”απλο”3ds κι να γλιτωσει καποια χρηματα.Κι σιγουρα οταν ενα σημαντικο προσωπο της εταιριας αλλα λεει κι αλλα γινονται ,κλονιζεται η αξιοπιστεια της εταιριας

manolinio7

Παιξτε κανενα σοβαρο παιχνιδι και αφηστε το ds και τη καθε βλακεια που βγαζει η nintedo.. Καποτε μετρουσε πολυ αλλα εχει μεινει στα ιδια.. το mario τον εχει κανει πολυεργαλειο σε 100 παιχνιδια..! Μεχρι 15 χρονων καλα ειναι αλλα παραπανω δε παει θα παρεξηγηθητε…

death

Δηλαδή τόσα εκατομμύρια άνθρωποι που παίζουν στον κόσμο mario κλπ…δέν είναι σοβαροί????
Γιά δές εδώ … https://www.vgchartz.com/ τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους….
Δέν σχολιάζω άλλο !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.