Απίθανο συλλεκτικό Nintendo 3DS για την επέτειο του Zelda

Η σειρά Zelda είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες και πολυβραβευμένες σειρές video games όλων των εποχών. Για να γιορτάσει τα 25 χρόνια Zelda και να τιμήσει την περίσταση, η Nintendo κυκλοφορεί μία ειδική επετειακή έκδοση του 3DS, η οποία φέρει το έμβλημα της Hyrule σε διάκοσμο χρυσού χρώματος. To συλλεκτικό 3DS θα είναι διαθέσιμο από 25 Νοεμβρίου σε περιορισμένα κομμάτια, πακέτο με το εξαιρετικό Zelda: Ocarina of Time 3D.

, Απίθανο συλλεκτικό Nintendo 3DS για την επέτειο του Zelda

, Απίθανο συλλεκτικό Nintendo 3DS για την επέτειο του Zelda

Πηγή: Game20.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Μ

κωστα τι μου θυμίζεις τωρα!!!πριν απο καμια 10αρια χρονια ειχα αγορασει το αντιστιχο συλλεκτικό nintendo SP…..φοβερο παιχνιδι…..

psilos

Ανατρίχιασα απλά……..Κώστα δεν είναι ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών, ΕΙΝΑΙ το καλύτερο όλων των εποχών……προσωπική άποψη πάντα…….

Nikos K

Πραγματικά η Nintendo έχει βαλθεί να μας κάνει να πάρουμε 3DS. Mια το bundle με το λευκό 3DS και το Super Mario 3D Land, τώρα αυτή η φοβερή έκδοση…
Πιστεύω θα κάνει τρελές πωλήσεις την περίοδο των γιορτών (εκτός από Ελλάδα βέβαια)

Dark_Zompie

Το Εχει Παρακανει Η Nintendo Με Τα Bundles Του 3DS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.