Η Nintendo ανακοίνωσε το Labo VR για το Switch

Labo VR, Η Nintendo ανακοίνωσε το Labo VR για το Switch

Labo VR, Η Nintendo ανακοίνωσε το Labo VR για το Switch

Η Nintendo, μπαίνει στον χώρο του VR, με το Labo VR. Πρόκειται για το νέο set της σειράς DIY για το Switch, με το οποίο θα μπορεί κάποιος να φτιάξει το δικό του VR και να παίξει όπως θέλει.

Όπως στα προηγούμενα set του Labo, έτσι και σε αυτό, υπάρχουν πολλές επιλογές για κάποιον. Το κυρίως VR kit θα κοστίζει γύρω στα ογδόντα δολάρια. Θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικά cardboard kits για να δημιουργήσετε, μεταξύ των οποίων, είναι: γυαλιά VR, ένα blaster, μία κάμερα, ένας ελέφαντας,  ένα screen holder κι ένα safety cap.

Βέβαια, υπάρχει και η οικονομική έκδοση του set, η οποία θα είναι στα σαράντα δολάρια. Η έκδοση αυτή αποτελείται από το βασικό set και περιλαμβάνει τα γυαλιά και το blaster. Τα υπόλοιπα αξεσουάρ, όπως ο ελέφαντας μπορείτε να τα αγοράσετε αργότερα, ως έξτρα στην τιμή των είκοσι δολαρίων.

Όλα τα set περιλαμβάνουν λογισμικό, παιχνίδια, οδηγίες και το garage mode, προκειμένου να φτιάξετε το δικό σας VR.  Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Nintendo Αμερικής, Doug Bowser: “Θέλαμε να σχεδιάσουμε μια εμπειρία, η οποία θα ενθαρρύνει τόσο την virtual όσο και την real-world εμπειρία, μεταξύ των παιχτών και των όσων μπορούν να δημιουργήσουν μέσω του Labo.”

Labo VR, Η Nintendo ανακοίνωσε το Labo VR για το Switch

 

Το Labo VR kit, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου.

Πηγή  

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Neon

Με 720p οθόνη…. δύσκολα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.