Nintendo: Επέκταση της ζωής του Switch και παρόμοια εμπειρία και στην επόμενη γενιά

, Nintendo: Επέκταση της ζωής του Switch και παρόμοια εμπειρία και στην επόμενη γενιά

Παρά το σχετικά αδύναμο hardware σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, το Nintendo Switch μπόρεσε να κερδίσει τις καρδιές των gamers, χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό και τους αποκλειστικούς του τίτλους. Όμως, με την έλευση της νέας γενιάς σε λίγους μήνες, η κονσόλα θα μείνει ακόμα πιο πίσω σε δύναμη, κάτι που ίσως επηρεάσει τους developers. Από την άλλη, η Nintendo ακόμα πιστεύει στην κονσόλα.

Στην 80ο Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας, ένας επενδυτής ανέφερε πως η Nintendo πρέπει να ξεπεράσει τα όρια της τηλεόρασης ή ενός εξωτερικού monitor στην επόμενη γενιά της κονσόλας. O πρόεδρος Shuntaro Furukawa και o διευθυντής και SEO Ko Shiota απάντησαν εξυμνώντας την κονσόλα, λέγοντας πως ότι και να έρθει στη συνέχεια για τη Nintendo, θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την επιτυχία του Nintendo Switch.

, Nintendo: Επέκταση της ζωής του Switch και παρόμοια εμπειρία και στην επόμενη γενιά

Οι δηλώσεις του προέδρου Shuntaro Furukawa:

Η τωρινή γενιά της κονσόλας μας, του Nintendo Switch, μπήκε ήδη στο τέταρτο έτος της κυκλοφορίας της, αλλά η δυναμική των πωλήσεων της αυξάνεται. Πιστεύουμε ότι αυτή η επιτυχία οφείλεται σε δύο παράγοντες. Ο ένας είναι η ύπαρξη δύο διαφορετικών πακέτων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, του Nintendo Switch και του Nintendo Switch Lite. Ο δεύτερος παράγοντας είναι ότι οι πόροι ανάπτυξης της Nintendo επικεντρώνονται στην ανάπτυξη περιεχομένου για μία μόνο πλατφόρμα, το Nintendo Switch. Θέλουμε να επεκτείνουμε τον κύκλο ζωής του Nintendo Switch ενώ εκμεταλλευόμαστε πλήρως αυτά τα πλεονεκτήματα.

, Nintendo: Επέκταση της ζωής του Switch και παρόμοια εμπειρία και στην επόμενη γενιά

Οι δηλώσεις του διευθυντή και SEO Ko Shiota:

Εκτός από τις πτυχές απόδοσης, οι πλατφόρμες της Nintendo αναπτύσσονται με έμφαση στην παροχή ενός άνετου περιβάλλοντος για τους καταναλωτές, ώστε να παίζουν διασκεδαστικές εμπειρίες. Από την άποψη του να παίζει κάποιος και η εικόνα να εμφανίζεται στην τηλεόραση, πιστεύουμε ότι επειδή οι καταναλωτές μπορούν να παίξουν μέσω του Nintendo Switch στην τηλεόραση ή στην ίδια την κονσόλα, έχει αυξήσει σημαντικά τις ευκαιρίες διαφορετικού παιχνιδιού σε διάφορες πτυχές της ζωής τους, σε σύγκριση με τις προηγούμενες κονσόλες.

Μέσω του Nintendo Switch, έχουμε κάνει κάποιες ανακαλύψεις σχετικά με το που μπορεί να χωρέσει μία κονσόλα στην καθημερινή ζωή ενός καταναλωτή. Βλέπουμε σκηνές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παιδιών και των οικογενειών τους να κάθονται να παίζουν γύρω από μία κονσόλα, κάτι που μας δίνει μία νέα αίσθηση της αξίας της πλατφόρμας μας. Θα αξιοποιήσουμε αυτές τις εμπειρίες εξετάζοντας προσεκτικά τη μορφή που θα λάβουν οι μελλοντικές κονσόλες παιχνιδιών μας.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra εμφανίζουν προβλήματα μικροφώνου

Oρισμένοι χρήστες Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα μικροφώνου.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Expert RAW: Galaxy S20 Ultra, Note 20 Ultra, Z Fold2 αποκτούν υποστήριξη

Η Samsung κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της εφαρμογής Expert RAW που συμπεριλαμβάνει τρία παλαιότερα flagship τηλέφωνα – το Galaxy Note 20 Ultra, το S20 Ultra και το Z Fold2.

Smartphones featured Redmi Note 11 Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 11R: Mε Dimensity 700, οθόνη 90Hz και μπαταρία 5.000 mAh

H Xiaomi παρουσίασε σήμερα το νέο μέλος της οικογένειας Note 11, το Redmi Note 11R. Όπως περιμέναμε, δεν πρόκειται για ένα εξ ολοκλήρου νέο smartphone.

Smartphones Apple featured iPhone 14

iPhone 14 Plus: Επρόκειτο να ονομαστεί «iPhone 14 Max»

Πρόσφατα εντοπίστηκαν αναφορές στο iPhone 14 Plus ως «iPhone 14‌ Max» στον ιστότοπο της Apple, κάτι που υποδεικνύει ότι αυτό ήταν το όνομα που προοριζόταν αρχικά για τη συσκευή 6,7 ιντσών.