Nintendo: Επέκταση της ζωής του Switch και παρόμοια εμπειρία και στην επόμενη γενιά

, Nintendo: Επέκταση της ζωής του Switch και παρόμοια εμπειρία και στην επόμενη γενιά

Παρά το σχετικά αδύναμο hardware σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, το Nintendo Switch μπόρεσε να κερδίσει τις καρδιές των gamers, χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό και τους αποκλειστικούς του τίτλους. Όμως, με την έλευση της νέας γενιάς σε λίγους μήνες, η κονσόλα θα μείνει ακόμα πιο πίσω σε δύναμη, κάτι που ίσως επηρεάσει τους developers. Από την άλλη, η Nintendo ακόμα πιστεύει στην κονσόλα.

Στην 80ο Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας, ένας επενδυτής ανέφερε πως η Nintendo πρέπει να ξεπεράσει τα όρια της τηλεόρασης ή ενός εξωτερικού monitor στην επόμενη γενιά της κονσόλας. O πρόεδρος Shuntaro Furukawa και o διευθυντής και SEO Ko Shiota απάντησαν εξυμνώντας την κονσόλα, λέγοντας πως ότι και να έρθει στη συνέχεια για τη Nintendo, θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την επιτυχία του Nintendo Switch.

, Nintendo: Επέκταση της ζωής του Switch και παρόμοια εμπειρία και στην επόμενη γενιά

Οι δηλώσεις του προέδρου Shuntaro Furukawa:

Η τωρινή γενιά της κονσόλας μας, του Nintendo Switch, μπήκε ήδη στο τέταρτο έτος της κυκλοφορίας της, αλλά η δυναμική των πωλήσεων της αυξάνεται. Πιστεύουμε ότι αυτή η επιτυχία οφείλεται σε δύο παράγοντες. Ο ένας είναι η ύπαρξη δύο διαφορετικών πακέτων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, του Nintendo Switch και του Nintendo Switch Lite. Ο δεύτερος παράγοντας είναι ότι οι πόροι ανάπτυξης της Nintendo επικεντρώνονται στην ανάπτυξη περιεχομένου για μία μόνο πλατφόρμα, το Nintendo Switch. Θέλουμε να επεκτείνουμε τον κύκλο ζωής του Nintendo Switch ενώ εκμεταλλευόμαστε πλήρως αυτά τα πλεονεκτήματα.

, Nintendo: Επέκταση της ζωής του Switch και παρόμοια εμπειρία και στην επόμενη γενιά

Οι δηλώσεις του διευθυντή και SEO Ko Shiota:

Εκτός από τις πτυχές απόδοσης, οι πλατφόρμες της Nintendo αναπτύσσονται με έμφαση στην παροχή ενός άνετου περιβάλλοντος για τους καταναλωτές, ώστε να παίζουν διασκεδαστικές εμπειρίες. Από την άποψη του να παίζει κάποιος και η εικόνα να εμφανίζεται στην τηλεόραση, πιστεύουμε ότι επειδή οι καταναλωτές μπορούν να παίξουν μέσω του Nintendo Switch στην τηλεόραση ή στην ίδια την κονσόλα, έχει αυξήσει σημαντικά τις ευκαιρίες διαφορετικού παιχνιδιού σε διάφορες πτυχές της ζωής τους, σε σύγκριση με τις προηγούμενες κονσόλες.

Μέσω του Nintendo Switch, έχουμε κάνει κάποιες ανακαλύψεις σχετικά με το που μπορεί να χωρέσει μία κονσόλα στην καθημερινή ζωή ενός καταναλωτή. Βλέπουμε σκηνές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παιδιών και των οικογενειών τους να κάθονται να παίζουν γύρω από μία κονσόλα, κάτι που μας δίνει μία νέα αίσθηση της αξίας της πλατφόρμας μας. Θα αξιοποιήσουμε αυτές τις εμπειρίες εξετάζοντας προσεκτικά τη μορφή που θα λάβουν οι μελλοντικές κονσόλες παιχνιδιών μας.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Θα επιτρέπει σύντομα στους χρήστες να βάζουν username

Το WhatsApp φέρεται να εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα «Usernames του WhatsApp» που θα επιτρέπει στους χρήστες να διαλέγουν username.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Το μεγαλύτερο μέγεθος οφείλεται σε μεγάλη αναβάθμιση της κάμερας

Το μεγαλύτερο μέγεθος που φέρεται να έχουν τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max φημολογείται ότι οφείλεται σε μεγάλη αναβάθμιση κάμερας.

Software ChatGPT featured iOS

ChatGPT: Το app ξεπέρασε τις 500.000 λήψεις σε 6 μέρες

Η εφαρμογή ChatGPT της OpenAI ξεκίνησε να είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και μόνο σε συσκευές iOS, προτού επεκταθεί σε περισσότερες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 15 Pro Max: Με ίδια κύρια κάμερα και τεχνολογία οθόνης με το iPhone 14 Pro Max;

Μια από τις σημαντικότερες φήμες που έχουν ακουστεί για το iPhone 15 Pro Max είναι πως θα αποκτήσει μια καινούργια κύρια κάμερα.