Beyond 4.0

Nintendo: Επέκταση της ζωής του Switch και παρόμοια εμπειρία και στην επόμενη γενιά

Παρά το σχετικά αδύναμο hardware σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, το Nintendo Switch μπόρεσε να κερδίσει τις καρδιές των gamers, χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό και τους αποκλειστικούς του τίτλους. Όμως, με την έλευση της νέας γενιάς σε λίγους μήνες, η κονσόλα θα μείνει ακόμα πιο πίσω σε δύναμη, κάτι που ίσως επηρεάσει τους developers. Από την άλλη, η Nintendo ακόμα πιστεύει στην κονσόλα.

Στην 80ο Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας, ένας επενδυτής ανέφερε πως η Nintendo πρέπει να ξεπεράσει τα όρια της τηλεόρασης ή ενός εξωτερικού monitor στην επόμενη γενιά της κονσόλας. O πρόεδρος Shuntaro Furukawa και o διευθυντής και SEO Ko Shiota απάντησαν εξυμνώντας την κονσόλα, λέγοντας πως ότι και να έρθει στη συνέχεια για τη Nintendo, θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την επιτυχία του Nintendo Switch.

Οι δηλώσεις του προέδρου Shuntaro Furukawa:

Η τωρινή γενιά της κονσόλας μας, του Nintendo Switch, μπήκε ήδη στο τέταρτο έτος της κυκλοφορίας της, αλλά η δυναμική των πωλήσεων της αυξάνεται. Πιστεύουμε ότι αυτή η επιτυχία οφείλεται σε δύο παράγοντες. Ο ένας είναι η ύπαρξη δύο διαφορετικών πακέτων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, του Nintendo Switch και του Nintendo Switch Lite. Ο δεύτερος παράγοντας είναι ότι οι πόροι ανάπτυξης της Nintendo επικεντρώνονται στην ανάπτυξη περιεχομένου για μία μόνο πλατφόρμα, το Nintendo Switch. Θέλουμε να επεκτείνουμε τον κύκλο ζωής του Nintendo Switch ενώ εκμεταλλευόμαστε πλήρως αυτά τα πλεονεκτήματα.

Οι δηλώσεις του διευθυντή και SEO Ko Shiota:

Εκτός από τις πτυχές απόδοσης, οι πλατφόρμες της Nintendo αναπτύσσονται με έμφαση στην παροχή ενός άνετου περιβάλλοντος για τους καταναλωτές, ώστε να παίζουν διασκεδαστικές εμπειρίες. Από την άποψη του να παίζει κάποιος και η εικόνα να εμφανίζεται στην τηλεόραση, πιστεύουμε ότι επειδή οι καταναλωτές μπορούν να παίξουν μέσω του Nintendo Switch στην τηλεόραση ή στην ίδια την κονσόλα, έχει αυξήσει σημαντικά τις ευκαιρίες διαφορετικού παιχνιδιού σε διάφορες πτυχές της ζωής τους, σε σύγκριση με τις προηγούμενες κονσόλες.

Μέσω του Nintendo Switch, έχουμε κάνει κάποιες ανακαλύψεις σχετικά με το που μπορεί να χωρέσει μία κονσόλα στην καθημερινή ζωή ενός καταναλωτή. Βλέπουμε σκηνές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παιδιών και των οικογενειών τους να κάθονται να παίζουν γύρω από μία κονσόλα, κάτι που μας δίνει μία νέα αίσθηση της αξίας της πλατφόρμας μας. Θα αξιοποιήσουμε αυτές τις εμπειρίες εξετάζοντας προσεκτικά τη μορφή που θα λάβουν οι μελλοντικές κονσόλες παιχνιδιών μας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Alienware

AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

Η AlienWare που ειδικεύεται σε gaming hardware γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα επετειακό μοντέλο.

Games Nintendo

Το Metroid Dread της Nintendo έχει ένα σφάλμα: Δείτε πως να το αποφύγετε

Όπως αναφέρεται σε μια σελίδα υποστήριξης, το σφάλμα προκαλεί το error message “Το λογισμικό έκλεισε επειδή προέκυψε σφάλμα” και η εφαρμογή κλείνει αμέσως.

Games Apple Apple Music Sony

Το Apple Music μάλλον έρχεται για το PlayStation 5

Η εφαρμογή εμφανίζεται μόλις λίγες μέρες πριν από την εκδήλωση της Apple στις 18 Οκτώβρη, η οποία θα μπορούσε να είναι μία εκδήλωση για να ανακοινωθεί ότι η εφαρμογή έρχεται στο PS5.

Games IKEA

ΙΚΕΑ: Νέα σειρά gaming προϊόντων σε συνεργασία με την ROG (Republic of Gamers)

H ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλογή gaming προϊόντων για το σπίτι που είναι σχεδιασμένα να κάνουν την gaming εμπειρία καλύτερη, συστήνοντας το gaming στο σπίτι με νέους τρόπους.