Nintendo: Ετοιμάζει δύο νέες εκδόσεις του Switch, μία με στόχο τη φορητότητα και μία μεγάλων επιδόσεων;

Nintendo Switch, Nintendo: Ετοιμάζει δύο νέες εκδόσεις του Switch, μία με στόχο τη φορητότητα και μία μεγάλων επιδόσεων;

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα Nikkei της Ιαπωνίας, φέτος το Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει η φημολογούμενη φθηνή έκδοση του Nintendo Switch. Αυτή η νέα έκδοση θα στοχεύει στο φορητό παιχνίδι, χωρίς όμως να στερείτε ισχύος και δυνατοτήτων. Παράλληλα, το μικρό Nintendo Switch θα μπορεί να συνδεθεί κανονικά με οποιαδήποτε τηλεόραση.

Επιπλέον, η Nikkei αναφέρει ότι η Nintendo σχεδιάζει και μία πιο ισχυρή “επόμενης γενιάς” κονσόλα η οποία σύμφωνα με τη The Wall Street Journal θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2019.

Η αναφορά της εφημερίδας Nikkei επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην εσωτερική κουλτούρα και τις μελλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Nintendo. Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως ένας από τους κύριους προμηθευτές εξαρτημάτων της εταιρείας έμαθε τον περασμένο Δεκέμβριο ότι η Nintendo σταμάτησε την ανάπτυξη του project Quality of Life. Το project αυτό είχε ως στόχο τη δημιουργία μιας non-wearable συσκευή, την οποία η Nintendo σκόπευε να ανακοινώσει το 2014, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με τη Nikkei, το Quality of Life “πέθανε” το 2015 μαζί με τον πρώην πρόεδρο της εταιρείας, Satoru Iwata. Η non-wearable συσκευή θα είχε σχέση με τη παρακολούθηση του ύπνου, όμως η Nintendo δεν κατάφερε να φτιάξει ένα προϊόν που θα ταίριαζε στη λογική της εταιρείας, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει ολόκληρο το project.

Φαίνεται ότι η Nikkei γνωρίζει καλά τη γράφει. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να βασιστούμε στα λεγόμενα μιας και μόνο πηγής. Παρ’ όλα αυτά, κρατάμε το γεγονός ότι το Nintendo Switch τον περασμένο μήνα έγινε δύο χρονών, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε μία νέα κονσόλα από την Nintendo.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jun

φορτικότητα;;; lol

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.