Nintendo: Το πρώτο παιχνίδι για smartphone έρχεται μέσα στο 2015

Μέσα στον Μάρτιο η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με το mobile gaming και για τον λόγο αυτό συνεργάζεται με την DeNA. Τελικά μαθαίνουμε ότι μέχρι το 2017 θα δούμε συνολικά 5 τίτλους σε mobile πλατφόρμες σύμφωνα με τον CEO, Satoru Iwata, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα κυκλοφορήσει το πρώτο παιχνίδι.

Η Nintendo δεν θα φέρει απλά τους ήδη υπάρχοντες τίτλους στα smartphones, διότι το game play στα κινητά και tablet είναι διαφορετικό και δεν θα είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Iwata. Ωστόσο, η Nintendo θα χρησιμοποιήσει κάποιους από τους ήδη γνωστούς χαρακτήρες της.

Αυτό που θέλει να πετύχει είναι να προσφέρει μια πολύ καλή εμπειρία gaming στους χρήστες mobile συσκευών, έτσι ώστε να θέλουν να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για να αγοράσουν κάποια από τις κονσόλες της.

Η Nintendo έχει θέσει ψηλά τον πήχη για τα παιχνίδια που λανσάρει γι αυτό ετοιμάζει μικρό αριθμό τίτλων, και θέλει το κάθε ένα από αυτά να γίνει τεράστια επιτυχία.

Nintendo: Το πρώτο παιχνίδι για smartphone έρχεται μέσα στο 2015, Nintendo: Το πρώτο παιχνίδι για smartphone έρχεται μέσα στο 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

να που χρησημευουν οι snapdragon 8XX (και γενικα οι high end επεξεργαστες

Xiaoxian

Χρήσιμο να τηγανιζεις αυγα

Davidharaselhof

Ειδικά ο SD 810 σπάει ρεκόρ σε χρόνο μαγειρεματος

Agnostos13

Βλεπω να βαζουν χειρισμο με το γυροσκοπιο αλα wii

vasilist

Ολα ωραία και καλά ρε παιδιά αλλα εγώ δεν μπορώ να παίξω με το touch θέλω να νιώθω τα κουμπιά όπως στο χειριστήριο.
Δεν λέω, τύπου angry birds κτλ μπορείς αλλα σε fps και adventure πάντα το χάνω και δεν πατάω εκεί που πρέπει.

Spyro

Το διαβάσατε το άρθρο ή μπα!

Chris

Έχετε κινητό με sd 8xx και ξέρετε εε?!!

thanasis

Στο Windows store υπάρχουν τίτλοι όπως super Mario και pokemon του gameboy advance οι οποίοι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς…

Agnostos13

@vasilist
Μπορεις να δοκιμασεις καποιο συμβατο χειριστηριο για αισθηση κονσολας

@thanasis
Αυτες οι υλοποιησεις ειναι ανεπισημοι εξομοιωτες gba, gba-sp απο ανεξαρτητους developers που ειναι θεμα χρονου να κοπουν αν ασχοληθουν σοβαρα οι εταιριες αναπτυξης με το store της microsoft.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.