Games

Legend of Zelda: έρχεται σε mobile έκδοση

Στα σκαριά φέρεται να έχει η Nintendo την Mobile έκδοση του Legend of Zelda, σύμφωνα με δημοσίευμα του Wall Street Journal. Φαίνεται ότι η γνωστή εταιρεία, ύστερα από την επιτυχία του Pokémon GO και του Super Mario Run αποφάσισε να εκμεταλλευθεί όσο περισσότερο μπορεί την γκάμα της, λανσάροντας κι άλλο ένα γνωστό παιχνίδι της για smartphone.

Ωστόσο, τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό, εκτός ίσως από το ότι θα ακολουθήσει μετά το Animal Crossing, ένα άλλο mobile game, του οποίου το λανσάρισμα είναι επίσης γνωστό μόνο από φήμες.

Επίσης δεν είναι γνωστό πως θα καταφέρει η εταιρεία να ενσωματώσει με επιτυχία το χαρακτηριστικό περιβάλλον του Legend of Zelda. Στην περίπτωση του Super Mario κατέληξε να αποτελεί ένα one-button παιχνίδι.

Όμως το Legend of Zelda είναι πιο περίπλοκο.  Το Super Mario είχε ανακοινωθεί τρεις μήνες πριν το λανσάρισμά του. Όμως μέχρι στιγμής, αν ισχύουν τα όσα λέγονται, θα πρέπει πρώτα να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του Animal Crossing και μετά να μάθουμε περισσότερα για το Legend of Zelda. Πάντως αναμένεται φέτος.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Μαΐου 2017 20:54

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.