Games

Το Nintendo NES Classic Edition ξεπούλησε παντού

Τον Ιούλιο και στον απόηχο του Pokemon GO που είχε γίνει τότε η νέα μανία, η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα το Nintendo NES Classic Edition με μαζί με 30 παιχνίδια και original NES controller.

Το NES θυμίζει σε πολλούς τα παιδικά τους χρόνια, αλλά απευθύνεται και σε νεότερους. Οι πωλήσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή σε καταστήματα όπως Best Buy, Game Stop, Target στις ΗΠΑ, αλλά και στο Amazon. Φυσικά έχει ξεπουλήσει παντού ενώ οι επίδοξοι αγοραστές περίμεναν έξω τα καταστήματα πριν ανοίξουν.

Στο Amazon το NES Classic έγινε sold out σε λίγα λεπτά και η σελίδα του προϊόντος κράσαρε λόγω της προσπάθειας μεγάλου αριθμού fans που ήθελαν να αγοράσουν το NES.

Στο eBay υπάρχουν ήδη λίστες που ζητούν εξωφρενικές τιμές χιλιάδων δολαρίων, ενώ σε δημοπρασίες το Nintendo NES Classic Edition φτάνει έως και 600 δολάρια. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια συσκευή με τιμή στα 60 δολάρια, όμως οι αιώνιοι fans φαίνεται είναι πρόθυμοι να πληρώσουν.

Μέσω tweets η Nintendo διαβεβαίωσε ότι κατά την διάρκεια των γιορτών και τη νέα χρονιά, θα διατεθούν νέα αποθέματα. Από την ζήτηση η Nintendo φαίνεται πως έχει την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήματα μέσα στις γιορτές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Νοεμβρίου 2016 14:35

Σχόλια

  • ειμαι και εγω ενας υποψηφιος αγοραστης. η αληθεια ειναι πως χτες ομως διαβασα ενα review και ενω ολα καλα...το μοναδικο αρνητικο στην ολη φαση ειναι το μηκος του καλωδιου του controller. ουσιαστικα πρεπει να κατσεις κατω στο πατωμα,πολυ κοντα στην οθονη. δεν εχει μεγαλο μηκος για να αραξεις και να παιξεις απο τον καναπε σου σε μια πιο safe αποσταση.
    ο καθενας εχει πολυ διαφορετικες τηλεορασεις και ιντσες. φαντασου να εχεις μια 55αρα και να εισαι αναγκασμενος να εισαι στο πατωμα σε πολυ μικρη αποσταση.

    οπως και να εχει αν καποιος απο εδω μεσα προλαβει και παρει μια κονσολα ας μας πει και απο πρωτο χερι πως ειναι! εν αναμονη λοιπον!

  • Είχε βγάλει και η SEGA κάτι ανάλογο πριν κάποια χρόνια. Ελπίζω να επαναφέρει τα αγαπημένα Master System και Mega Drive κατά αυτόν τον τρόπο γιατί πρόκειται για κονσόλες με ιστορία, τόνους αναμνησεων για εμάς που τα ζήσαμε, και για παιχνίδια που είχαν πολυ καλό gameplay. Ίδωμεν

  • Ωραια αν βεω μια συσκευη θα την βαλω στο ebay για 1000 ευρω,ολο και καποιος χαζο αμερικανος θα την πάρει,θα βγαλω τα Χριστούγεννα κρεμααα

  • Και πριν 2 μερες πέρασα απο τα κεντρικά τους στην Οσακα... Δεν ήξερα να μπω να τσιμπήσω κανένα.
    Παντως πολυ διακριτικές εγκαταστάσεις εχουν. Ούτε καν ταμπέλα στα αγγλικα, μονο στα γιαπωνέζικα.

  • @A
    Γιατί, είδες πουθενά κάτι γραμμένο στα αγγλικά έξω από Τόκυο; Μόνο στο Τόκυο έχει και εκεί μόνο σε άκρως τουριστικά μέρη οτιδήποτε γραμμένο στα αγγλικά. Αλλά και εκεί όχι πάντα. Νομίζω ούτε στο Skytree δεν γράφει τίποτα στα αγγλικά... Δεν τό'χουν με τον πλανήτη Γη οι Ιάπωνες... :/

  • @Ekimolaos, γενικά, εκτός από το μετρό/τρένα, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα να κινούμαι. Ε, βέβαια, δεν εινα και τόσο έυκολη η επικοινωνία αλλά δεν ειναι και τόσο δραματικά τα πράγματα.
    Παντως, σε μεγάλη εταιρία άλλη ηλεκτρονικών που ήμουν στα κεντρικά, οι μηχανικοί δε πολυμιλούσαν ή η προφορά ήταν πολύ κακή.
    Οπως λες παντως. Η θεωρία ειναι "το Συμπαν όλο και η Ιαπωνία".. ακόμα και οι εξωγήινοι ειναι γατάκια μπροστά τους.

  • @9gag Νομίζω ότι θα χρειαστείς ένα μακρύ hdmi για να απομακρύνεις πρώτα την κονσόλα από την τηλεόραση και μετά έστω και με κοντό καλώδιο του χειριστηρίου πας άλλο ένα μέτρο πιο πίσω. Αναγκαστικά παίρνεις δηλαδή και την κονσόλα μαζί.

  • Υπάρχουν ασύρματα χειριστήρια καθώς και καλώδια επέκτασης για τα ενσύρματα...

  • @M.G
    Ναι, ονομάζονται "Miniboss for NES Classic Edition" από τη NYKO. (Η πρώτη παρτίδα είχε πρόβλημα και θα το διορθώσουν πριν ξανά κυκλοφορήσει)
    Η ίδια φτιάχνει και την επέκταση ~2 μέτρων. (Extend Link)

  • Οκ τα βλέπω, αλλά άντε να τα βρεις, συν επιπλέον κόστος που για το συγκεκριμένο είναι ασύμφορα, κατ' εμέ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.