Η Nintendo παρουσιάζει το νέο Switch με 7ιντση οθόνη OLED

Υπήρχε αρκετή φημολογία και τώρα ήρθε η στιγμή της επίσημης παρουσίασης για το Nintendo Switch με οθόνη OLED 7 ιντσών. Η επίσημη αποκάλυψη δείχνει ότι οι φήμες βγήκαν αληθινές για τη νέα φορητή gaming κονσόλα.

Οι διαστάσεις του Nintendo Switch με οθόνη OLED 7 ιντσών είναι στα 102x242x13.9 mm και το βάρος στα 420 γραμμάρια, όταν τα χειριστήρια είναι συνδεδεμένα στις άκρες του πλαισίου. Η οθόνη OLED με τη διαγώνιο των 7 ιντσών έχει ανάλυση 1280×720 pixels και υποστηρίζει είτε την τοποθέτηση στο τραπέζι, είτε το χειροκίνητο gaming.

, Η Nintendo παρουσιάζει το νέο Switch με 7ιντση οθόνη OLED

Το νέο Nintendo Switch έχει στο εσωτερικό του έναν επεξεργαστή Nvidia Tegra, μαζί με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB που μπορεί να επεκτείνεται με τη χρήση καρτών microSD. Υποστηρίζονται όλες οι μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας, με την χωρητικότητα της μπαταρίας να φτάνει τα 4310 mAh.

Η τιμή του νέου μοντέλου στις ΗΠΑ θα διαμορφωθεί στα 349.99 δολάρια, με την εμπορική διάθεσή του να είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει από τις 8 Οκτωβρίου 2021.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.