Nintendo Project Cafe, Φήμες για τεχνικά του χαρακτηριστικά

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας που ετοιμάζει η Nintendo, με την κωδική ονομασία Project Cafe, είναι δίχως αμφιβολία το σημαντικότερο θέμα της επικαιρότητας της gaming κοινότητας αυτή την περίοδο και όπως φαίνεται θα είναι και ολόκληρης της χρονιάς. Ενώ λοιπόν μέχρι τώρα οι λεπτομέρειες γι αυτό έβγαιναν λίγες λίγες, μια νέα αναφορά ταράζει τα νερά και αποκαλύπτει τα… πάντα.

Παραθέτουμε τις λεπτομέρειες χωρισμένες παρακάτω για δική σας διευκόλυνση. Όπως πάντα, κρατάμε πισινή μέχρι να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση.

, Nintendo Project Cafe, Φήμες για τεχνικά του χαρακτηριστικά

Concept για το πως θα μπορούσε να είναι το χειριστήριο της φημολογούμενης κονσόλας.

– Με βάση το κόστος κατασκευής, η τιμή του Project Cafe πιθανόν θα κυμαίνεται στα $350 με $400. Κατασκευάζεται από την ταϊβανέζικη Foxconn και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο, που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει ακόμα και στο τέλος της φετινής χρονιάς.
– Μπορεί όμως η Nintendo να πάει για λανσάρισμα αρχές 2012, ώστε να έχει αρκετά κομμάτια προς διάθεση και να δώσει περισσότερο χρόνο στους developers να ολοκληρώσουν τα παιχνίδια τους. Μπορεί επίσης να θυσιάσει μέρος των εσόδων χαμηλώνοντας την τιμή της κονσόλας για να την κάνει πιο ελκυστική.
– Το σύστημα θα χρησιμοποιεί μια ανανεωμένη έκδοση του R700 GPU της ΑMD και custom-built τριπύρηνο επεξεργαστή PowerPC της IBM. Αυτά το κάνουν πιο δυνατό από τα PS3 και 360. Θα υποστηρίζει επίσης 1080p και στερεοσκοπικό 3D, αν και το δεύτερο δεν είναι σίγουρο ότι θα αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό.
– Η κονσόλα θα έχει μέγεθος ανάλογο του αρχικού Xbox 360 και εμφανισιακά θα μοιάζει με μοντέρνα έκδοση του SNES.
– Όπως έχει αναφερθεί ήδη, το χειριστήριο του Project Cafe έχει ενσωματωμένη οθόνη αφής και μπορεί να stream-άρει παιχνίδια από το σύστημα, ενώ δεν αποκλείεται να μπορεί να λειτουργεί και ως εικονική κονσόλα.
– Last but not least, ένα από τα ονόματα που εξετάζει η Nintendo είναι το «Stream».

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χάρης

ωραια χαρακτηριστικα ασχημο design, θα περιμενω με ανυπομονησια……

moreandroid

Μετά το WII γυρίζει πάλι στα παλιά κλασσικά χειριστήρια; Εδώ οι άλλοι έχουν προχωρήσει και παίζουν μόνο με το σώμα.

Βαγγέλης

Εε και που θα αποσκοπει η οθονη πανω στο χειριστηριο αμα εχεις τα ματια σου πανω στην TV;;;

Kostas

ρε παιδιά project είναι

panayiotis

ναι βρε σείς. Όλα είναι φήμες ακόμη.. και το χειριστήριο είναι concept art από το πως το φαντάζονται οι χρήστες… εδώ είμαστε να δούμε τι είναι πως είναι και ποια θα είναι τα πραγματικά χαρακτηριστικά. Ο ιούνιος είναι κοντά…

Αλεξανδρος

Θα φάει καλο πάτο και αυτο όπως το psp-go..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.