Διπλασιάζεται η παραγωγή του Nintendo Switch;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτε πληροφορίες, η Nintendo σχεδιάζει να διπλασιάσει την παραγωγή την νέας κονσόλας Switch για να ικανοποιήσει την τεράστια ζήτηση. Στόχος της Nintendo πλέον είναι κατασκευάσει 16 εκατομμύρια Switch (αντί για 8 εκ. που αρκικά είχε προβλέψει) μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν το Switch συνεχίσει με αυτόν το ρυθμό, θα ξεπεράσει σε πωλήσεις το Nintendo Wii U μέσα σε μόλις ένα χρόνο.

Έχετε παίξει Nintendo Switch; Πως σας φάνηκε;

Nintendo Switch τεράστια ζήτηση αύξηση παραγωγής, Διπλασιάζεται η παραγωγή του Nintendo Switch;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS7edge

Το έχω πάρει για τον μικρό day one. Μέχρι στιγμής έχουμε δύο τίτλους Zelda και 1,2,Switch και μπορώ να πω ότι είναι κάτι διαφορετικό. Η δυνατότητα που έχει σε σχέση με άλλες κονσολες είναι ότι έχεις την ελευθερία να παίξεις όπου θέλεις και όχι απαραίτητα μπροστά από μια τηλεόραση. Διαβάζω σε φόρουμ αρκετούς να λένε ότι είναι tablet. Η συσκευή δεν είναι έτσι καθώς έχει πολύ καλό επεξεργαστή και επίσης έχει μια μεγάλη ψυχτρα σαν αυτές που έχουν τα laptop. Τα χειριστήρια κάνουνε πολύ καλή δουλειά και δουλεύουν αψογα. Επίσης δεν χρειάζεται να αλλάζεις μπαταρίες καθώς είναι επαναφορτιζομενες. Όσο για κάτι φήμες που λένε ότι μπορείς να παίξεις με τα joycons σε tablet και κινητό android δεν ισχύει καθώς ενώ συνδέονται δεν ανταποκρίνονται στα πατήματα. Γενικά μόνο θετικές εμπειρίες.

Vasilist

Καλή επιλογή έκανες.
Αυτή την στιγμή έχεις το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών.
Η Nintendo την δεκαετία του 90 έκανε το bam με το zelda ocarina of time που δικαίως μέχρι στιγμή έχει ψηφιστεί το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών και τώρα έβγαλε το breath of the wild που είναι masterpiece και μάλλον θα πάρει την σκυτάλη από το ocarina of time.
Πολλοί σκάνε 360 ευρώ μόνο και μόνο για το zelda και μάλλον και εγώ μαζί τους…

Chris_BMW

@Vasilist
Μια απο τα ίδια φίλε .. 3 γυμνασίου πήγαινα κ περίμενα πως κ πως οι γονείς μου να βγουνε Παρασκευή βράδυ για να λιώσω στο Ocarina of time….. πραγματικά κ για Νένα το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών . Να σημειώσω εδω οτι υπήρξα κάτοχος κ όλων των PlayStation μεχρι κ το 3 όμως τα SNES N64 ειναι αυτά που τα παιχνίδια τους ειναι χαραγμένα στη μνήμη μου απο την παιδική μου ηλικία . 33 χρόνων πλέον κ ενω στερούμε ελεύθερου χρόνου είμαι έτοιμος να κάνω την κίνηση για το switch εάν το Zelda αποδειχθεί αντάξιο των προσδοκιών …

Χρήστος

Απατο πήγε αυτό, καλά το λέγανε

Γιώργος Κ.

Θεωρώ τη νέα κονσόλα της Ν πολύ έξυπνη ιδέα. Πιστεύω πως θα πάει καλά. Μιας και είπατε για Ζελντα να πω πως δεν είχα παίξει ποτέ κι ένας φίλος με ανάγκασε πριν από λίγα χρόνια να παίξω το twilight princess στο Wii U του για να μου αποδείξει ότι όντως είναι καλό. Δεν ενθουσιάστηκα. Το τερμάτισα αλλά με κούρασε η αλήθεια είναι. Πολύ ψάξιμο ρε παιδιά. Δεν είναι του στυλ μου, ίσως για αυτό. Μου άφησε γενικά μια μέτρια αίσθηση και γενικά το θεώρησα υπερεκτιμημένο

Chris_BMW

Γιώργο δεν είναι όλα τα Zelda το ίδιο.
Το ocarina of time είναι το απόλυτο..

Vasilist

Ναι το ocarina of time είναι το καλύτερο και τώρα το breath of the wild παίρνει απο όλους 10 gamespot, ign και από όλους του reviewers.
@chris_bmw απίστευτο παιχνίδι νιώθω τυχερός που το έπαιξα στην εποχή του είχα nes, gameboy,master system, ps1,n64,ps2, ps3 και έχω παίξει όλα τα γνωστά games αλλά σαν την μνήμη του ocarina δεν μου έχει αφήσει κανένα.
Πάντα με το στόμα ανοιχτό εμένα λέγοντας τι λες τώρα ρε φίλε! Ειδικά όταν σήκωσα το master sword και ξύπνησε έφηβος τρελάθηκα, και έτσι που κάνουν οι reviewers τώρα για το νέο zelda με αναφορές για masterpiece , supreme κτλ δεν μπορώ να αντισταθώ χαχα.

Γιώργος Κ.

Συμφωνώ παιδιά αλλά και το twilight έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Εμένα δύο πράγματα δε μου αρέσουν στο Ζελντα γενικά: που ο ήρωας αργεί χαρακτηριστικά να μεγαλώσει και να πάρει μια πιο ώριμη μορφή αλλά και το γεγονός πως στο τελευταίο προτίμησαν να πάνε ξανά με καρτουνιστικα γραφικά κι όχι με γραφικά όπως εκείνο το ντεμο που είχαν δείξει πριν από χρόνια με μια τεράστια αράχνη και το οποίο με έκανε κι εμένα, που δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη σειρά, να θέλω να το παίξω σαν τρελός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.