Nintendo Switch: Έρχεται το Resident Evil 3 Remake μέσω Cloud;

Switch, Nintendo Switch: Έρχεται το Resident Evil 3 Remake μέσω Cloud;

Η Nintendo ίσως προχωρήσει ακόμα παραπάνω με την κυκλοφορία παιχνιδιών στο Switch μέσω Cloud, αυτή τη φορά με υποψήφιο το Resident Evil 3 Remake. Οι φήμες φούντωσαν όταν η ιστοσελίδα Resetera ανακάλυψε το title screen του παιχνιδιού, μέσα από την ιστοσελίδα της Cloud έκδοσης του Control για το Nintendo Switch.

Μάλιστα, όχι απλά αναγράφεται το “Resident Evil 3 Remake”, αλλά στο κάτω μέρος της οθόνης αναφέρεται ξεκάθαρα το “Cloud Version”, το οποίο μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Nintendo θα ανακοινώσει αργά ή γρήγορα. Η εταιρεία ήδη ανακοίνωσε τα Hitman 3 και Control για το Switch μέσω Cloud streaming, ενώ είχαν βρεθεί αναφορές στον κώδικα του demo του παιχνιδιού για τη Switch έκδοση.

Όπως και να έχει, θα είναι μία ευχάριστη προσθήκη για τους φίλους της σειράς και όχι μόνο. Οι Cloud εκδόσεις των παιχνιδιών παρέχονται μέσω streaming, για να μπορούν να τρέχουν στο αρκετά πιο αδύναμο σύστημα της Nintendo. Από την άλλη, οι τιμές τους είναι ίδιες με τις physical και digital εκδόσεις, οπότε είναι λίγο περίεργο να πληρώνει κάποιος κανονική τιμή για ένα παιχνίδι που θα μπορεί να παίζει μόνο όταν και αν έχει καλό ίντερνετ.

Switch, Nintendo Switch: Έρχεται το Resident Evil 3 Remake μέσω Cloud;

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.