Nintendo Switch eShop: Επιστρέφει μετά από τις διακοπές λειτουργίας του την ημέρα των Χριστουγέννων

, Nintendo Switch eShop: Επιστρέφει μετά από τις διακοπές λειτουργίας του την ημέρα των Χριστουγέννων

, Nintendo Switch eShop: Επιστρέφει μετά από τις διακοπές λειτουργίας του την ημέρα των Χριστουγέννων

Καθώς τα παιδιά και οι ενήλικες χάζευαν στο Nintendo eShop, ανυπόμονοι να ξοδέψουν τις δωροκάρτες που βρήκαν στις κάλτσες τους, αυτός ο ενθουσιασμός χάλασε γρήγορα από ένα μήνυμα σφάλματος eShop. Η ιστοσελίδα δεν ήταν προσβάσιμη για όλους λόγω κάποιου προβλήματος, σύμφωνα με μια αναφορά από την Kotaku. Η υπηρεσία επιστράφηκε γύρω στις 4:30 π.μ. ET στις 26 Δεκεμβρίου, ένα ολόκληρο 24ωρο αργότερα.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η Nintendo έστειλε ένα tweet, σημειώνοντας ότι η εταιρεία «εργάζεται για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό». Περιλάμβανε επίσης έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα κατάστασης ηλεκτρονικής υπηρεσίας της Nintendo, όπου εμφανίζει ενημερώσεις σχετικά με τυχόν τρέχουσες διακοπές λειτουργίας.

Όπως σημειώνεται στη σελίδα κατάστασης, τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται γύρω στις 4 π.μ. ET το πρωί των Χριστουγέννων και δεν επιλύθηκαν παρά μόνο 24 ώρες αργότερα. Η εταιρεία δεν πρόσφερε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη διακοπή, δηλώνοντας αόριστα: «Αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζουμε δυσκολίες με τις υπηρεσίες δικτύου μας. Παρακαλώ προσπάθησε ξανά αργότερα. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσαμε.” Αργότερα ενημέρωσε αυτήν την δήλωση για να γνωστοποιήσει πως το κατάστημα είναι ξανά σε λειτουργία.

Σε ένα χρονοδιάγραμμα των διακοπών που εμφανίζεται στο Downdetector, φαίνεται ότι τα προβλήματα κορυφώθηκαν περίπου στις 9 π.μ. ET το πρωί των Χριστουγέννων, αλλά στη συνέχεια σημείωσαν πτώση. Κατάφερα να ανοίξω με επιτυχία το Nintendo Switch eShop, καθώς και να κατεβάσω μερικές ενημερώσεις γύρω στις 4:30 μ.μ. ET εκείνο το βράδυ, ένα σημάδι ότι τα πράγματα άρχιζαν να επανέρχονται στο διαδίκτυο.

Η διακοπή δεν επηρέασε καμία άλλη διαδικτυακή δραστηριότητα, όπως το να παίζετε παιχνίδια στο διαδίκτυο. Απλώς εμπόδισε τους παίκτες από το να αγοράσουν και να κατεβάσουν οποιοδήποτε περιεχόμενο από το eShop — κάτι που ήταν μάλλον τρομερό για όσους ήθελαν να γεμίσουν το νέο τους Switch με ψηφιακά παιχνίδια.

Το Nintendo eShop έκλεισε και πέρυσι κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και η εταιρεία δεν αποκατέστησε πλήρως την υπηρεσία μέχρι την επόμενη μέρα. Η Nintendo προειδοποίησε μάλιστα τους παίκτες ότι το eShop μπορεί να υπερφορτωθεί αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο και τους συμβούλεψε να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Nintendo πριν από τις διακοπές, κάτι που δεν είναι πραγματικά ιδανικό αν θέλετε να κάνετε δώρο το Switch σε κάποιον την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.