Τα χειριστήρια του Nintendo Switch αντιμετωπίζουν προβλήματα συνδεσιμότητας

Σύμφωνα με αναφορές από αρκετούς χρήστες, το Nintendo Switch φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά θέματα συνδεσιμότητας με τα Joy-Con χειριστήρια. Η Nintendo σε μια απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, έδωσε στην δημοσιότητα μια λίστα με αντικείμενα τα οποία μπορεί να επηρεάζουν την σύνδεση μεταξύ της κονσόλας και των χειριστηρίων.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται και αρκετά καθημερινά αντικείμενα, όπως ασύρματα ηχεία, ασύρματα access points, ασύρματα ακουστικά, ασύρματοι εκτυπωτές, φούρνοι μικροκυμάτων, ασύρματα τηλέφωνα, smartphones, tablets, φορητοί υπολογιστές, USB 3.0 συσκευές όπως σκληροί δίσκοι, flash drives, lan αντάπτορες κλπ.

Αν δεν έφταναν αυτά, η Nintendo συμβουλεύει να μην τοποθετούμε την κονσόλα πίσω από την τηλεόραση, κάτω από μεταλλικά αντικείμενα ή κοντά σε ενυδρεία.

Από ότι φαίνεται η Nintendo θέλει το μοναδικό αντικείμενο στο δωμάτιό σου να είναι το Switch, αφού είναι αρκετά δύσκολο να μην έχεις κάποια από όλα αυτά τα αντικείμενα κοντά στην κονσόλα. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα φαίνονται να λύνονται εύκολα με την Nintendo να θέλει να προειδοποιήσει παρά να φοβίσει τους χρήστες.

Nintendo Switch Joy Con, Τα χειριστήρια του Nintendo Switch αντιμετωπίζουν προβλήματα συνδεσιμότητας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS7Edge

Λοιπόν μετά από μια ολόκληρη μέρα με το switch παίζοντας σε ένα δωμάτιο με ασύρματο, WiFi repeater, ενυδρείο, κινητα, φούρνους μικροκυμάτων δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Τώρα στο μέλλον δεν ξέρω.

Vasilist

Απο ότι έχω δει έχει κάποιο latency delay στην χρήση αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο.
Μάλλον θα λυθεί με κάποιο firmware update.
Δεν στέκει να μην έχει δοκιμαστεί το χειριστήριο και να το έβγαλαν έτσι.

Grigsgr

Όντας κι εγώ κάτοχος του Switch, το οποίο είναι ακριβώς κάτω απο την τηλεόραση, δίπλα απο το κεντρικό ηχείο του Home Cinema, και επάνω απο το Mac Mini (σε διαφορετικό γυάλινο ράφι), δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ούτε καθυστέρησης αλλά ούτε και συνδεσιμότητας γενικά.

dZON

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ TECHBLOG NA ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=Cb-srOfRqNc

Γιάννης

καλησπέρα έχω πρόβλημα όταν παίζω στην τηλεόραση το χειριστήριο δεν με ακούει και συνήθως πάει προς τα αριστερά..χωρίς να το πηγαίνω εγώ…το έχω μπροστά από την τηλεόραση…είναι αρκετά άσχημο γιατί δεν μπορώ να παίξω παει απο μόνο του όπου να ναι…λύση υπάρχει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.