Nintendo Switch Lite: Επίσημα με τιμή 199 δολάρια, χωρίς δυνατότητα σύνδεσης στην τηλεόραση [βίντεο]

https://youtu.be/59yuBFRSZdg

Η Nintendo, μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών, αποκάλυψε επίσημα το Nintendo Switch Lite. Ο λόγος για την νέα κονσόλα του Ιαπωνικού κολοσσού που εστιάζει στην φορητή εμπειρία και έρχεται στην τιμή των 199 δολαρίων χωρίς δυνατότητα σύνδεσης στην τηλεόραση.

Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch Lite: Επίσημα με τιμή 199 δολάρια, χωρίς δυνατότητα σύνδεσης στην τηλεόραση [βίντεο]

Η νέα φορητή κονσόλα δεν θα έρχεται με dock στην συσκευασία καθώς όπως προαναφέρθηκε δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης στην τηλεόραση. Είναι σχεδιασμένο μόνο για φορητό gaming, καθώς τα χειριστήρια δεν αποσπώνται όπως τα Joy-Cons ενώ θα απουσιάζει και η λειτουργία του HD Rumble.

Η αριστερή πλευρά της κονσόλας ενσωματώνει κανονικό σταυρόνημα (D-pad.). Να σημειωθεί πως όσοι χρήστες έχουν ήδη στην κατοχή τους Joy-Cons θα μπορούν να τα συγχρονίσουν με το Switch Lite και θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια που τα υποστηρίζουν.

Το Nintendo Switch Lite θα υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια της βιβλιοθήκης του Switch που επιτρέπουν handheld mode λειτουργία, και ο χρήστης θα μπορεί να ανατρέχει στο πίσω μέρος της συσκευασίας του παιχνιδιού ώστε να ενημερώνεται για την συμβατότητα.

Σε σχέση με το αρχικό Nintendo Switch, οι διαστάσεις του είναι μικρότερες (91,1x208x13,99mm αντί για 102x239x13.9mm) κάτι που ισχύει και για το βάρος του (275 γραμμάρια έναντι των 297 γραμμαρίων). Αλλαγή θα βρούμε και στο μέγεθος της οθόνης, καθώς έχει τοποθετηθεί panel αφής 5.5 ιντσών αντί των 6.2 ιντσών που συναντάμε στο παρών μοντέλο με την ίδια ανάλυση οθόνης στα 720p , υποστηρίζονται κανονικά όλα τα περιφερειακά του Nintendo Switch (Joy-Con, Switch Pro) έχει ενσωματωμένο γυροσκόπιο, NFC και κεραίες WiFi, Bluetooth.

Τέλος, το Nintendo Switch Lite θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου σε τιμή που ανέρχεται σε 199 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: κίτρινο, γκρι και τιρκουάζ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Αν ερχόταν και Ελλάδα στα 199€, καλά θα ήταν. Αλλά μάλλον για 240€ και εμας να τραβάμε τα μαλλιά μας το βλέπω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.