Nintendo Switch: Αποκαλύπτεται στις 12 Ιανουαρίου σε live stream event

Πριν περίπου 2 μήνες, η Nintendo αποκάλυψε την νέα κονσόλα Nintendo Switch, για την οποία δυστυχώς δεν μας έδωσε όσες πληροφορίες θα θέλαμε, παραπέμποντάς μας σε μια μελλοντική παρουσίαση. Τώρα, η Nintendo επιβεβαίωσε την ημερομηνία, αλλά και την ώρα αυτής της παρουσίασης, η οποία θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου 2017 στις 8 PM PT/11 PM ET.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Τόκυο, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση live, μέσω της ιστοσελίδας της Nintendo. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι σχέδια έχει η Nintendo για το event, εκτός από την παρουσίαση του Nintendo Switch, αλλά σίγουρα θα απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις που έχουν δημιουργηθεί στους φαν.

Συνήθως σε αντίστοιχες εκδηλώσεις μαθαίνουμε πληροφορίες για τα specs τις κονσόλας, την τιμή της, τα νέα feature που φέρνει, καθώς και τους αποκλειστικούς τίτλους. Σίγουρα η εκδήλωση θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού αυτή την στιγμή, στην ουσία ξέρουμε μόνο ότι έχει δείξει το reveal trailer που δημοσίευσε η Nintendo.

Το Nintendo Switch, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017, χωρίς όμως να γνωρίζουμε αν αυτή η ημερομηνία αφορά παγκόσμια κυκλοφορία ή αποκλειστική στην Ιαπωνία ή τις ΗΠΑ.

Nintendo Switch event tokyo japan presentation reveal live stream 12 january, Nintendo Switch: Αποκαλύπτεται στις 12 Ιανουαρίου σε live stream event

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.