Nintendo: Θέλει 2-3 παιχνίδια για smartphones κάθε χρόνο

Μέσα στο 2016 η Nintendo έκανε κάτι το οποίο είχε ορκιστεί ότι δεν θα κάνει ποτέ, να κυκλοφορήσει κάποιο τίτλο για mobile πλατφόρμα. Για την ακρίβεια, φέτος κυκλοφόρησε δύο τίτλους, το Miitomo και το Super Mario Run. Αυτή της η κίνηση δεν ήταν τυχαία, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου, Tatsumi Kimishima, η Nintendo θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.

Ο Tatsumi σε μια συνέντευξή του, αποκάλυψε τα σχέδια της Nintendo για κυκλοφορία 2-3 τίτλων κάθε χρόνο για mobile συσκευές. Φέτος ήδη είδαμε 2 τους πρώτους δύο τίτλους, με τον επόμενο χρόνο να μας φέρνει, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, το Animal Crossing και το Fire Emblem.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το ποιος θα είναι ο τρίτος τίτλος και αν όντως υπάρξει. Ωστόσο, εάν είστε φαν της Nintendo και ήδη ευχαριστηθήκατε τους τίτλους που κυκλοφόρησε, έχετε σίγουρα κάτι να αναμένετε για τον επόμενο χρόνο.

Πρόσφατα, η Nintendo διεξήγαγε μια έρευνα στην οποία ρωτούσε τους χρήστες για το πόσο πρόθυμοι είναι να ξοδέψουν τα 10 δολάρια, ώστε να ξεκλειδώσουν όλα τα διαθέσιμα levels. Από ότι φαίνεται η Nintendo είναι αρκετά ανοικτή στην κριτική που δέχεται τις τελευταίες μέρες και ίσως δούμε κάποια αλλαγή στην τιμολόγηση των παιχνιδιών της στο μέλλον.

Nintendo 2-3 games every year mobile platform, Nintendo: Θέλει 2-3 παιχνίδια για smartphones κάθε χρόνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Χαζη ειναι να μην κυκλοφορησει ετησιως 2-3 παιχνιδια; Με 10 δολλαρια καθε παιχνιδι αντε επειδη διαμαρτυρονται εστω και με 5 θα βγαλει πολλα περισσοτερα απ Τη κονσολα της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.