Nvidia GeForce Now: Ξεκινάει η διάθεση της εφαρμογής για Android

Πριν από δύο μήνες, η Nvidia ανακοίνωσε ότι θα φέρει στα Android smartphones την εφαρμογή GeForce Now που βρίσκεται στους υπολογιστές. Τώρα λοιπόν, η πράσινη εταιρία ξεκίνησε να κυκλοφορεί επίσημα την νέα της εφαρμογή σε μερικούς χρήστες στην Νότια Κορέα.

, Nvidia GeForce Now: Ξεκινάει η διάθεση της εφαρμογής για Android

Η νέα υπηρεσία της Nvidia δουλεύει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τόσο σε PC όσο και στο Android. Ο χρήστης κάνει σύνδεση στον λογαριασμό του (αυτό προϋποθέτει ότι ανήκει στο beta πρόγραμμα) επιλέγει ποιο παιχνίδι θέλει να παίξει και αμέσως το gaming ξεκινά. Ωστόσο, μερικά παιχνίδια ίσως ζητήσουν κάποιον controller καθώς απουσιάζουν τα on screen κουμπιά ελέγχου όπως γίνεται τις περισσότερες φορές στα παιχνίδια που απευθύνονται σε smartphone και tablet.

Βέβαια, υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά γύρω από την υπηρεσία της Nvidia όπως πόσο θα κοστίζει η συνδρομή καθώς και πότε θα βγει από το beta στάδιο για να κυκλοφορήσει επίσημα παγκοσμίως.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Business Apple NVIDIA

H Nvidia έχει πλέον αξία 3 τρισεκατομμύρια δολάρια – Ξεπέρασε την Apple

Η Nvidia ξεπέρασε την Apple και έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη δημόσια εταιρεία μετά τη Microsoft, “σπάζοντας” το φράγμα των 3 τρισ. δολαρίων.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.