Πέμπτη
05/12/2013

Nvidia Shield, Ξεκίνησαν δοκιμές open beta στο Nvidia GRID

Πρόσφατα οι κάτοχοι της φορητής παιχνιδοκονσόλας Nvidia Shield, πέρα από μία αναβάθμιση που τους επιτρέπει να “στριμάρουν” PC games σε ανάλυση 1080p, έλαβαν και σχετικούς κωδικούς για να δοκιμάσουν την υπηρεσία cloud gaming της εταιρείας Nvidia GRID. Η υπηρεσία είναι παρόμοια σε λειτουργίες και δυνατότητες με αυτές των GaiKai και Onlive.

Έτσι, επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια που φιλοξενούνται σε servers της Nvidia και όχι τοπικά. Η υπηρεσία κάνει τα πρώτα της βήματα, και αυτή την ώρα την δοκιμάζουν όσοι κάτοχοι της φορητής κονσόλας Nvidia Shield μένουν κοντά στην Β.Καλιφόρνια. Η εταιρεία δοκιμάζει τους servers της στο San Jose, και απαιτείται να διαθέτεουν 5GHz WiFi router, 10Mbps ελάχιστη ταχύτητα download και ping times μικρότερους από 40ms.

Την υπηρεσία μπορούν να δοκιμάσουν και χρήστες εκτός της περιοχής, αρκεί να καλύπτουν τις παραπάνω προδιαγραφές. Η Nvidia GRID beta app που “κατέβηκε” μαζί με την πρόσφατη αναβάθμιοση της κονσόλας Nvidia Shield μπορεί να πραγματοποιήσει διάφορες δοκιμές για να διαπιστωθεί αν πληρούνται οι προδιαγραφές για να είναι απολαυστική η εμπειρία gaming. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και μέσω του Google Play.

NVIDIA Project SHIELD, Φορητή κονσόλα Android gaming με τον νέο επεξεργαστή Tegra 4 [CES 2013]NVIDIA SHIELD

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.