Nvidia Shield, Ξεκίνησαν δοκιμές open beta στο Nvidia GRID

Πρόσφατα οι κάτοχοι της φορητής παιχνιδοκονσόλας Nvidia Shield, πέρα από μία αναβάθμιση που τους επιτρέπει να “στριμάρουν” PC games σε ανάλυση 1080p, έλαβαν και σχετικούς κωδικούς για να δοκιμάσουν την υπηρεσία cloud gaming της εταιρείας Nvidia GRID. Η υπηρεσία είναι παρόμοια σε λειτουργίες και δυνατότητες με αυτές των GaiKai και Onlive.

Έτσι, επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια που φιλοξενούνται σε servers της Nvidia και όχι τοπικά. Η υπηρεσία κάνει τα πρώτα της βήματα, και αυτή την ώρα την δοκιμάζουν όσοι κάτοχοι της φορητής κονσόλας Nvidia Shield μένουν κοντά στην Β.Καλιφόρνια. Η εταιρεία δοκιμάζει τους servers της στο San Jose, και απαιτείται να διαθέτεουν 5GHz WiFi router, 10Mbps ελάχιστη ταχύτητα download και ping times μικρότερους από 40ms.

Την υπηρεσία μπορούν να δοκιμάσουν και χρήστες εκτός της περιοχής, αρκεί να καλύπτουν τις παραπάνω προδιαγραφές. Η Nvidia GRID beta app που “κατέβηκε” μαζί με την πρόσφατη αναβάθμιοση της κονσόλας Nvidia Shield μπορεί να πραγματοποιήσει διάφορες δοκιμές για να διαπιστωθεί αν πληρούνται οι προδιαγραφές για να είναι απολαυστική η εμπειρία gaming. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και μέσω του Google Play.

Nvidia Shield, Nvidia Shield, Ξεκίνησαν δοκιμές open beta στο Nvidia GRIDNvidia Shield, Nvidia Shield, Ξεκίνησαν δοκιμές open beta στο Nvidia GRID

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 40 Super: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά καρτών γραφικών

Η Nvidia ανακοίνωσε την ενημερωμένη σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX 40 Super, τις RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super και RTX 4070 Super.

Business NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 4090: Χιλιάδες κάρτες γραφικών μετατρέπονται σε ΑΙ κάρτες στην Κίνα

Η Nvidia GeForce RTX 4090 είναι η κορυφαία κάρτα γραφικών της εταιρείας για gaming. Βασίζεται στο τσιπ AD102.

Gear NVIDIA

Ο υπερυπολογιστής Eos της NVIDIA έσπασε το δικό του ρεκόρ εκπαίδευσης AI

Η εκπαίδευση ενός μεγάλου γλωσσικού μοντέλου μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, μήνες, ακόμη και χρόνια για να ολοκληρωθεί ανάλογα με το hardware.

Business NVIDIA

Το Ην. Βασίλειο επενδύει $273 εκατομμύρια σε πανίσχυρο υπερυπολογιστή με ΑΙ

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε μια επένδυση 273 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του πιο ισχυρού υπερυπολογιστή της, του Isambard-AI.