Ο CEO της Nvidia έβγαλε από το φούρνο την RTX 3080 Ti; [Video]

Η καραντίνα μπορεί να τελείωσε ωστόσο τα cooking βίντεο βρίσκονται ακόμη ψηλά στις αναζητήσεις, και γιατί όχι άλλωστε δεδομένου ότι η τροφή είναι τόσο σημαντική στην ζωή μας. Ο CEO της Nvidia, Jensen Huang θέλησε να μιμηθεί λοιπόν όλους αυτούς τους YouTubers που ασχολούνται με την μαγειρική, ωστόσο το έκανε με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο.

Μέσα από την κουζίνα του ο Jensen έβγαλε όπως ο ίδιος αναφέρει την “μεγαλύτερη κάρτα γραφικών στον κόσμο” και έπειτα την τοποθέτησε πάνω σε ένα τεράστιο ξύλο κοπής. Το πιο πιθανό, είναι ο CEO της πράσινης εταιρείας να μας δείχνει μία υλοποίηση της Ampere αρχιτεκτονικής, σε καμία περίπτωση όμως αυτή δεν θα μπορούσε να είναι μία consumer λύση.

, Ο CEO της Nvidia έβγαλε από το φούρνο την RTX 3080 Ti; [Video]

Το PC Gamer με αφορμή το βίντεο κατάφερε να κάνει μία ανακάλυψη. Πιο συγκεκριμένα, το ρολόι στον φούρνο έχει ρυθμιστεί στις 2:39. Με μία γρήγορη αναζήτηση στο Google με τις λέξεις “239 Ampere” το πρώτο αποτέλεσμα είναι μία διεύθυνση ενός σπιτιού.

Το σπίτι αυτό είναι περίπου 301.5 τετραγωνικά μέτρα ή 3.245 τετραγωνικά πόδια και χτίστηκε το 1926. Αν προσθέσουμε αυτούς τους δύο αριθμούς έχουμε άθροισμα 5.171 και ίσως αυτός είναι ο αριθμός των πυρήνων CUDA. Αξίζει να σημειωθεί ότι η RTX 2080 Ti έχει 4.352 πυρήνες, ακριβώς όσο και το άθροισμα ενός άλλου σπιτιού.

Προς το παρόν, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και δεν γνωρίζουμε αν όντως η 3080 Ti θα έρθει με αυτά τα νούμερα. Τα παραπάνω είναι απλά μερικές εικασίες οι οποίες δεν γνωρίζουμε αν θα επιβεβαιωθούν.

Πηγή

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 40 Super: Ανακοινώθηκε η νέα σειρά καρτών γραφικών

Η Nvidia ανακοίνωσε την ενημερωμένη σειρά καρτών γραφικών GeForce RTX 40 Super, τις RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super και RTX 4070 Super.

Business NVIDIA

Nvidia GeForce RTX 4090: Χιλιάδες κάρτες γραφικών μετατρέπονται σε ΑΙ κάρτες στην Κίνα

Η Nvidia GeForce RTX 4090 είναι η κορυφαία κάρτα γραφικών της εταιρείας για gaming. Βασίζεται στο τσιπ AD102.

Gear NVIDIA

Ο υπερυπολογιστής Eos της NVIDIA έσπασε το δικό του ρεκόρ εκπαίδευσης AI

Η εκπαίδευση ενός μεγάλου γλωσσικού μοντέλου μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, μήνες, ακόμη και χρόνια για να ολοκληρωθεί ανάλογα με το hardware.

Business NVIDIA

Το Ην. Βασίλειο επενδύει $273 εκατομμύρια σε πανίσχυρο υπερυπολογιστή με ΑΙ

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε μια επένδυση 273 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του πιο ισχυρού υπερυπολογιστή της, του Isambard-AI.