One Piece Odyssey: Νέες πληροφορίες γύρω από την ανάπτυξη και το σύστημα μάχης

One Piece Odyssey, One Piece Odyssey: Νέες πληροφορίες γύρω από την ανάπτυξη και το σύστημα μάχης

Μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετές μεταφορές του επιτυχημένου anime/manga, One Piece και στον χώρο των video games. Η νέα προσθήκη αποκαλύφθηκε πρόσφατα και έχει τίτλο One Piece Odyssey. Οι προηγμένοι τίτλοι ήταν περισσότερο στο ύφος της σειράς Dynasty Warrios, εδώ έχουμε ένα τίτλο που είναι βασισμένο περισσότερο επάνω στο Persona. Στην δημοσιότητα δόθηκαν νέες πληροφορίες σχετικά με το turn-based combat system. Μέσα από screenshot φανερώνονται χαρακτήρες και εχθροί που θα βρεθούμε αντιμέτωποι μέσα στο παιχνίδι.

One Piece Odyssey, One Piece Odyssey: Νέες πληροφορίες γύρω από την ανάπτυξη και το σύστημα μάχης

Η Bandai Namco όπως έχει γίνει γνωστό ,εργάζεται εντατικά γύρω από την ανάπτυξη του One Piece Odyssey θέλοντας να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους φίλους της σειράς. Μια από τις ιδιαιτερότητες έχει να κάνει με το combat system. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε να κάνουμε με το combat system να θυμίζει το γνωστό παιχνίδι πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί, όπως για παράδειγμα, οι γροθιές τους νικούν τα όπλα, τα όπλα νικούν τα ξίφη ενώ και τα ξίφη μπορούν να νικήσουν τις γροθιές. Στις εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα βλέπουμε και περίεργους εχθρούς, όπως ένα γιγάντιο λιοντάρι/δράκο που φτύνει φωτιά, μαϊμούδες ντυμένες μέλισσες ενώ δεν λείπει και η εμφάνιση που κάνουν και δύο νέοι χαρακτήρες ο Lim, ενός μυστηριώδες κοριτσιού που μισεί τους πειρατές και του Adio, ενός περιπλανώμενου εξερευνητή.

One Piece Odyssey, One Piece Odyssey: Νέες πληροφορίες γύρω από την ανάπτυξη και το σύστημα μάχης

Σε ότι έχει να κάνει με το turn-based system για την επίτευξη των επιθέσεων, σημαντικό παράγοντα θα παίζει η απόσταση του εχθρού.Οσο η μάχη θα βρίσκεται σε εξέλιξη θα μπορούν να εισβάλουν στην αρένα και άλλα τέρατα, κάτι πού έχουμε δει να γίνεται στο Persona 5.Θα μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε να αντιμετωπίσετε τους επιπλέον εχθρούς η να τους αποφύγετε αν το επιθυμείτε. Μέσα από το One Piece Odyssey θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και συνδυαστικές επιθέσεις με τα άλλα μέλη τής ομάδας.

One Piece Odyssey, One Piece Odyssey: Νέες πληροφορίες γύρω από την ανάπτυξη και το σύστημα μάχης

Το One Piece Odyssey θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ποτέ θα κυκλοφορήσει. Ίσως μέσα από το Summer Games Fest να έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε περισσότερα.

Η αγάπη του Μάνου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.