Overwatch 2: Η κλειστή beta ξεκινά στις 26 Απριλίου μόνο για pc

Overwatch 2, Overwatch 2: Η κλειστή beta ξεκινά στις 26 Απριλίου μόνο για pc

Overwatch 2, Overwatch 2: Η κλειστή beta ξεκινά στις 26 Απριλίου μόνο για pc

Την περασμένη εβδομάδα, η Blizzard αποκάλυψε πως σχεδιάζει να ξεκινήσει τις κλειστές δοκιμές beta του Overwatch 2 τον Απρίλιο και γι’ αυτό ξεκίνησε τα sign-ups, ωστόσο το registration page κλάταρε από την πίεση αμέσως.

Οι προγραμματιστές τώρα ανακοίνωσαν πως οι δοκιμές beta θα ξεκινήσουν στις 26 Απριλίου ενώ μίλησαν και για το τι πρέπει να περιμένουμε από το game.

Από αυτούς που κάνουν sign up θα επιλεγούν εκείνοι που θα δοκιμάσουν τη beta με βάση κριτήρια όπως η περιοχή τους και οι προδιαγραφές του μηχανήματος τους, με προσκλήσεις να αποστέλλονται μέσω email.

Να σημειώσουμε πως οι ελάχιστες και προτεινόμενες προδιαγραφές συμμετοχής έχουν αυξηθεί ελαφρώς από τις προδιαγραφές που αναφέρονται για το Overwatch 1. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες πρέπει έχουν τουλάχιστον μια σειρά Nvidia GeForce GTX 600 ή GPU AMD Radeon HD 7000 και 6 GB RAM για να στοχεύουν 30 fps σε ελάχιστες ρυθμίσεις. Οι προτεινόμενες προδιαγραφές για να πετύχουν 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε μεσαίες ρυθμίσεις αναφέρουν μια CPU σειράς Core i7 ή Ryzen 5, κάρτα γραφικών GTX 1060 ή AMD R9 380 και 8 GB μνήμης RAM.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.