Παρασκευή
03/04/2015

Pacapong: Pac-Man, Space Invaders και Pong ενώνονται σε ένα παιχνίδι

Όλοι γνωρίζουμε τα διάσημα παιχνίδια Pac-Man, Space Invaders και Pong, παιχνίδια που οι περισσότεροι έχουν παίξει έστω μια φορά και οι πιο παλιοί θα θυμούνται καλύτερα. Οι τρεις αυτοί τίτλοι αποτελούν την έμπνευση ενός νέου παιχνιδιού το οποίο τους αναμειγνύει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Το νέο παιχνίδι ονομάζεται Pacapong και έχει το board του Pac-Man, τις “ρακέτες” του Pong στις δύο πλευρές και τους Space Invaders να πέφτουν από πάνω με τον Pac-Man να εκσφενδονίζεται ανάμεσα από τα φαντάσματα. Η μίξη αυτή θα λέγαμε κάτι το οποίο ξεφεύγει αρκετά από τα κλασσικά στάνταρ των arcade games.

Ενώ θα εκσφενδονίζεσαι από τις κλασσικές ρακέτες του Pong, θα πρέπει να οδηγήσεις τον Pac-Man ώστε να αποφύγει τα φαντάσματα, αλλά θα κληθείς επιπλέον να πυροβολήσεις και τους Space Invaders και αν αυτό δεν έφτανε στο παιχνίδι μπαίνουν και τα βαρέλια από το Donkey Kong.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για LInux, Mac OS X και Windows και όποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν από το site του developer. Το site περιέχει και κάποια demo ώστε να δεις πως λειτουργεί το παιχνίδι πριν το κατεβάσεις.

pacapong


Πηγή

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.