Κυκλοφόρησε η ειδική έκδοση του περιοδικού “PC Master” για το World of Warcraft

, Κυκλοφόρησε η ειδική έκδοση του περιοδικού “PC Master” για το World of WarcraftΤο περιοδικό PC Master παρουσιάζει το World of Warcraft, τον πληρέστερο οδηγό στρατηγικής για όλα τα επίπεδα! Ο πολυσέλιδος αυτός οδηγός έχει ως βασικό σκοπό να βοηθήσει τους παίκτες να μάθουν περισσότερα για τον on-line κόσμο του Warcraft και να προγραμματίσουν την ανάπτυξη των χαρακτήρων τους.

Στις εκατόν ογδόντα σελίδες του World of Warcraft θα βρείτε συγκεντρωμένες πολλές πληροφορίες για πληθώρα θεμάτων.

Ξεκινώντας από τα βασικά, όπως είναι η καταγραφή των φυλών που απαρτίζουν τους κατοίκους του World of Warcraft, στον οδηγό θα βρείτε talent builds για κάθε κλάση και ανάλογα με το τμήμα του gameplay (PvP ή PvE).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συμβουλές για τα professions και τον τρόπο αξιοποίησής τους, καθώς και οι χάρτες των περιοχών που φιλοξενούν quests και στις τρεις ηπείρους.

Τέλος, ένα μεγάλο μέρος του οδηγού είναι αφιερωμένο στα instances που οι παίκτες συναντούν στις περιπλανήσεις τους.

Το World of Warcraft της Blizzard Entertainment είναι το πιο δημοφιλές MMORPG (massively multiplayer online role-playing game) στον κόσμο και αριθμεί πάνω από οκτώμισι εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως. Ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2004, ενώ πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το expansion του παιχνιδιού, με τίτλο World of Warcraft: The Burning Crusade.

Η ειδική έκδοση του “PC Master” για το World of Warcraft κυκλοφορεί στα περίπτερα με τιμή 9,90 €.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.