Περισσότεροι από 10 νέοι τίτλοι θα ανακοινωθούν στα Game Awards 2018

Περισσότεροι από 10 νέοι τίτλοι θα ανακοινωθούν στα Game Awards 2018, Περισσότεροι από 10 νέοι τίτλοι θα ανακοινωθούν στα Game Awards 2018=

Τα Game Awards πλησιάζουν καθώς θα διεξαχθούν 6 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες (7 Δεκεμβρίου, 3:30 πρωινή ώρα Ελλάδος) και οι πληροφορίες για καινούρια παιχνίδια αυξάνονται. Ο παραγωγός και παρουσιαστής των βραβείων, Geoff Keighley, έγραψε στο Twitter:

“Έχουμε ένα τόσο εκπληκτικό σόου για την επόμενη εβδομάδα. Περισσότερα από 10 νέοι τίτλοι games θα ανακοινωθούν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των The Game Awards με επιπλέον ενημερώσεις σε υπάρχοντα. Θα μοιραστούμε μερικά teaser στις επόμενες ημέρες”

Τα Game Awards έχουν αποτελέσει συχνά αφορμή για καινούριες ανακοινώσεις τίτλων με το tweet του Keighley να αυξάνει τον ενθουσιασμό των gamers.
Μάλιστα, έχουμε ήδη το πρώτο teaser για επερχόμενο παιχνίδι με τον επίσημο λογαριασμό των Game Awards στο Twitter να γράφει ότι περιμένουμε την παγκόσμια ανακοίνωση ενός καινούριου RPG game από την Obsidian Entertainment και εκδότη την Private Division. Η Obsidian, η οποία πρόσφατα εξαγοράστηκε από την Microsoft , έχει στα σκαριά το συγκεκριμένο project αρκετό καιρό, ενώ έχει προαναγγείλει ότι δεν θα υπάρχουν microtransactions ή loot boxes όταν είχε ανακοινωθεί η συνεργασία της με την Take-Two, πριν την εξαγορά.

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι θα έχουμε τους νικητές σε 30 κατηγορίες βραβείων με τα Red Dead Redemption 2, God of War και Spider-Man να είναι φαβορί για “Game of the Year”. Μπορείτε να δείτε όλες τις κατηγορίες και τα υποφήφια παιχνίδια εδώ.

Πηγή: 1, 2, 3, 4

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.