Games

Pikmin Bloom: Οι δημιουργοί του Pokemon Go ετοιμάζουν το επόμενο AR παιχνίδι

Το Pokemon GO είναι ένα άκρως δημοφιλές παιχνίδι AR  παγκοσμίως που εξακολουθεί να έχει φανατικούς παίκτες. Το στούντιο Niantic έχει τώρα νέα σχέδια για το μέλλον του AR καθώς φιλοδοξεί να χαρτογραφήσει 3D ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα λανσάρει ένα spin-off του Pokemon GO και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι AR, που ονομάζεται Pikmin Bloom.

Στο Pikmin Bloom, δεν πολεμάς άλλους παίκτες ή πιάνεις εικονικά πλάσματα, αλλά έχει πιο χαλαρή διάθεση. Στόχος είναι να μαζέψεις μικρά το παιχνίδι είναι πολύ πιο χαλαρό από αυτό. Αντίθετα, μαζεύεις μικρούς σπόρους φυτών σε όλο τον AR κόσμο και μετά να τα μεγαλώνεις φτιάχνοντας έναν μικρό στρατό που σε ακολουθεί.

Καθώς αυτός ο στρατός σε ακολουθεί, αρχίζουν να ανθίζουν λουλούδια κάτω από τα ποδαράκια τους, ενώ συμβαίνουν και άλλα μαγικά πράγματα. Όσο περισσότερα Pikmin μαζεύεις, τόσο σπουδαιότερο είναι το αποτέλεσμα. Σκοπός του στούντιο είναι να προσφέρει χαλάρωση και διασκέδαση κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής βόλτας.

Το Pikmin Bloom είναι ήδη διαθέσιμο για χρήστες Android και iOS στη Σιγκαπούρη και την Αυστραλία, ενώ θα φτάσει σε περισσότερες χώρες και περιοχές «σύντομα».

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.