Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Angry Birds Play Store, Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Αυτή η αποκάλυψη προέρχεται από τον προγραμματιστή του παιχνιδιού Rovio Entertainment, ο οποίος δημοσίευσε στο Twitter για να μοιραστεί τα νέα της διαγραφής του παιχνιδιού από το Google Play Store. Ο προγραμματιστής είπε επίσης ότι ενώ το παιχνίδι θα αφαιρεθεί από το Play Store την Πέμπτη, θα μετονομαστεί σε “Red’s First Flight” στο App Store της Apple εν αναμονή περαιτέρω ελέγχου.

Το παιχνίδι θα συνεχίσει να παίζεται σε συσκευές που έχει ήδη κατέβει ακόμα και μετά την καταχώρισή του από το Play Store. Επομένως, εάν είστε λάτρης του Rovio Classics: Angry Birds, ίσως θελήσετε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι και να βεβαιωθείτε ότι είναι σε κατάσταση λειτουργίας πριν έρθει η ημερομηνία.

Η Rovio είπε ότι το παιχνίδι διαγράφεται λόγω του αντίκτυπού του στο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της, συμπεριλαμβανομένων των Angry Birds 2, Angry Birds Dream Blast, Angry Birds Friends, Angry Birds Journey, Angry Birds Reloaded και Angry Birds Minecraft.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software Google Google Play Store

Google: Πληρώνει 700 εκατομμύρια δολάρια για αγωγή που αφορά το Play Store

Παράλληλα με τη δικαστική μάχη με την Epic Games, η Google είναι σε αντιπαράθεση με 36 πολιτείες των ΗΠΑ και την Περιφέρεια της Κολούμπια.

Software Google Google Play Store

Google Play Store: Νέα λειτουργία για απεγκατάσταση εφαρμογών εξ αποστάσεως

H Google ετοιμάζεται να εισαγάγει μια λειτουργία που θα επιτρέπει στο χρήστη να απεγκαταστήσει εφαρμογές εξ αποστάσεως από το Play Store.

Software Google Google Play Store Play store

Android app καταγράφει τους χρήστες και στέλνει αρχεία ήχου σε server

Ενεργοποίησε εξ αποστάσεως το μικρόφωνο του τηλεφώνου και ηχογράφησε τον χρήστη, συνδέθηκε σε remote server και ανέβασε τα αρχεία ήχου.