PlayStation 4: Έρχονται τα Spider-Man Miles Morales, Horizon Forbidden West Και Shackboy

, PlayStation 4: Έρχονται τα Spider-Man Miles Morales, Horizon Forbidden West Και Shackboy

Η Microsoft είχε ανακοινώσει πως θα συνεχίζει να υποστηρίζει το Xbox One με την κυκλοφορία των παιχνιδιών της cross-gen, δηλαδή και στις δύο γενιές, για τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια. Από την άλλη, η Sony επέλεξε να πάρει διαφορετικό δρόμο, ανακοινώνοντας πως “πιστεύει στις γενιές” και θα κυκλοφορεί τα παιχνίδια της μόνο στο PlayStation 5.

Όμως, φαίνεται πως η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική, τουλάχιστον για την αρχή της γενιάς. Με μία ανακοίνωση έκπληξη η Sony γνωστοποίησε πως τρεις αποκλειστικοί τίτλου του PlayStation 5 θα κυκλοφορήσουν και στο PlayStation 4. Η αρχή θα γίνει με τους δύο launch τίτλους του PlayStation 5, τα Spider-Man: Miles Morales και Sackboy: A Big Adventure, ενώ θα έρθει σίγουρα και το επερχόμενο Horizon: Forbidden West.

Όσοι αγοράσουν ψηφιακά τους παραπάνω τίτλους για το PlayStation 4 θα μπορέσουν να τους αναβαθμίσουν σε PlayStation 5 δωρεάν, κάτι που ισχύει και στη φυσική μορφή, αρκεί να αγοράσετε το PlayStation 5 με Blu-Ray drive. Μη ξεχνάμε ότι ανακοινώθηκε και το αντίστροφο, καθώς όσοι αγοράσουν το Spidern-Man: Miles Morales Ultimate Edition στο PlayStation 5 θα έχουν και τον αρχικό τίτλο, με καλύτερα γραφικά και καλύτερες επιδόσεις.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Κατα τη γνώμη μου καλά έκανε και δίνει αυτά τα παιχνίδια και στο PS4. Κακά τα ψέματα 120 εκατομμύρια δεν τα αγνοείς έτσι εύκολα και δεν πρόκειται όλοι αυτοί να αγοράσουν στο πρώτο χρόνο τη νέα κονσόλα ακόμη και αν η Sony μπορούσε να διαθέσει τόσα πολλά κομμάτια.
Το αστείο της υπόθεσης είναι που οι οπαδοί της εταιρείας πίστευαν ότι η Sony μόνο νοιάζεται για τους παίχτες και θα δώσει πραγματικά next-gen παιχνίδια ενώ η κακιά Microsoft νοιάζεται μόνο για το χρήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.