Παρασκευή
27/03/2015

PlayStation 4: Το νέο firmware 2.50 αλλάζει επίπεδο στο PS4

Διαθέσιμο είναι πλέον το πολυαναμενόμενο update 2.50 του PlayStation 4 το οποίο φέρνει σημαντικές προσθήκες. Φέρνει τη λειτουργία suspend/resume που επιτρέπει την άμεση συνέχιση του παιχνιδιού μετά την επανενεργοποίηση του PS4 από rest mode, back-up και restore του σκληρού δίσκου του PS4 προς και από εξωτερικό σκληρό.

Επιπλέον φέρνει εύρεση φίλων Facebook, αποστολή αιτήματος φιλίας και πραγματικού ονόματος μαζί, πιο άμεση δημιουργία party, προβολή φίλων που παίζουν το ίδιο παιχνίδι ενώ μπορείς να μπεις στο παιχνίδι που παίζει κάποιος φίλος μέσω του news feed.

Υπάρχει αυτόματο screenshot όταν ξεκλειδώνεται ένα trophy, share trophies σε Facebook/Twitter/μηνύματα, περισσότερες επιλογές ταξινόμησης των trophies, σβήσιμο των παιχνιδιών με ποσοστό ολοκλήρωσης 0% από τη λίστα των trophies, ανάθεση κουμπιών του DualShock 4, zoom στις εικόνες και ανεστραμμένα χρώματα, κείμενο-σε-ομιλία, μεγεθυμένο κείμενο, πιο έντονη γραμματοσειρά και υψηλότερης αντίθεσης user interface.

Το νέο update 2.50 φέρνει remote play και share play με 60 fps, αυτόματη εγκατάσταση ενημερώσεων συστήματος, αναβάθμιση υπολογαριασμού σε βασικό λογαριασμό κατευθείαν στο PS4, εξακριβωμένους λογαριασμούς για developers, και ανέβασμα βίντεο στο Dailymotion μέσω share.

PlayStation 4 Europe

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.